Keittiössä touhuillessani satuin vilkaisemaan ikkunasta ulos ja jokin kumma kiinnitti huomioni omenapuussa vielä roikkuvaan lintujen ruokintapönttöön... en heti tajunnut mitä se oli koska en nähnyt mitään enää.

Jäin kuitenkin seuraamaan hetkeksi ja huomasin, että lintujen ruokintapönttö liikehti jotenkin kummallisesti. Kansi oli avoinna, ollut jo muutamia päiviä tai oikeastaan se ei ole pysynyt kiinni vaikka olen sitä sulkenut ja keräillyt sen maastakin monta kertaa...no syykin selvisi tuossa ikkunan ääressä kummastellessani pöntön outoa pomppivaa liikehdintää, joka ei selittynyt kovasta tuulesta...

1493293.jpg
no tämä laiska ja perin pulskea iso kurrehan se siellä pöntössä mässäili lintujen ruualla

1493336.jpg
siellä touhusi ja välillä sen pää pilkisti pöntöstä, sen piti varmistaa ettei vaara uhannut herkkuhetkeä

1493304.jpg
naputin ikkunaan saadakseni sen ulos pöntöstä ja hyvinhän tuo "totteli",
tämä pönttörosvo on melkoinen votkale, korvatupsutkin tosi pitkät ja kuten kuvasta näkyy niin ne taipuu tuulessa taaksepäin niinkuin pässin sarvet.

1493314.jpg
Tukka pystyssä kuin pomminpurkajalla, tällä tosin korvatupsut ja silmät sirrillään tuulessa. Tuohon oksalle se jäi taivastelemaan aiheuttamaani häiriötä ja aikansa tuossa toljailtuaan sujahti takaisin pönttöön mässäilemään.

Yritin laittaa ottamaani videon pätkää you-tubeen ja linkittää tänne mutta se lataaminen kesti niin tuhottoman kauan, etten jaksanut enkä ehtinyt odottaa.
Laitan myöhemmin tänne jos onnistuu lataaminen paremin.