Valkoista hiekka varpaissa ja kristallinkirkasta turkoosia vettä, merta, aavaa silmän kantamattomiin. Huikaisevan sinistä taivasta, leppeää lämmintä tuulta, aurinkoa. Sitä kaipaa, ja tarvitsisi, nyt minun sieluni mieleni ja kroppani.

Ei olisi kiire minnekkään, ei olisi kelloa, ei puhelinta, ei tietokonetta, ei olisi aikataulua, ei olisi mitään pakkoa "pitää ja täytyy".

Voisi vain olla, ei tarvitsisi muuta kuin vain vaikkapa maata ja hengittää.

 

Tässä juuri sellaisia maisemia joihin haluaisin päästä nyt.

Olen kerran ollut kauan sitten etelässä, Turkissa ja niissä maisemissa mistä nyt tulee se Matkaoppaat-ohjelma. En ole koskaan mitenkään erikoisesti hingunnut etelään aurinkorannoille mutta nyt, jotenkin se iski ja tarvitsisin totaalisen breikin ja pois hetkeksi näistä maisemista. Olisi hieno kun voisi ottaa ja lähteä, vain yksi laukku matkassa missä olisi kaikki tarpeellinen; lääkkeet, ettei kilppari tilttaisi ja pilaisi reissua, pari kaapua, uikkarit ja hyvät tallustelu kengät eikä muuta.

EDIT: Tässä muutamia linkkejä aivan huikeisiin näkymiin ja äänimmailmaan sille joka tykkää luonnosta, luonnonäänistä, vedestä, merestä, aalloista, tyrskyistä... Aikaisemmin en ole kaivannut full HD,tä tai teräväpiirto tekniikkaa, enkä hifi äänentoistolaitteita MUTTA nyt minä haluaisin kaiken tämän tekniikan isolla 60 tuuman tv,llä olohuoneeseeni kun löysin juutuubista tämän kategorian joista alla linkkejä. Katso ja ihastu, tv,lle voi olla parempaakin käyttöä kun mitä kanavat tarjoaa.

Näissä silmä ja mieli lepää, ei ärsyttävän nopeita kuvakulmien vaihtoja ei liikkuvia kuvia vaan ainoa liike mikä näkyy tulee vedestä tulesta ja tuulesta.

Sanotaan että ihminen ei väsy katsomaan vettä tulta ja tuulta, ja nykyteknologialla ne saatavissa varsin aidon näköisenä ja kuuloisena omaan olohuoneeseen, jopa helppohoitoisen akvaarion.

                                                       

 

                                                       

 

                                                       

 

                                                       

 

                                                       

 

Tähän lopuksi linkki upeaan kuvamaailmaan, rauhoittavan musiikin johdatellessa näkymistä toiseen.