Yritän olla ajattelematta asioita äidin viimehetkiltä ne kivistävät sydäntä, muistelen niitä aikoja kun hän oli voimissaan ja hyvä mummo lapsilleni. He touhusivat paljon yhdessä.

kuten tässä, nuorimpien lasteni vappuajelu ympäri kotipihaa kottikärryillä ehkä vuonna -86 tai -87 ja äiti oli 70v. ja hyvin pirtsakassa kunnossa. Pyörällä ajeli kaikki kulkemisensa "mikäs miul täss on, terveen ja hyväss kunnoss ku oon saant olla niin kylhä sitä jaksaa" jotenkin tähän tapaan äiti sanoi ihmettelijöille kun he päivittelivät ikään nähden hyvää kuntoa ja ulkonäköä. Äiti näytti 10v nuoremmalta kun oli.

 

Sain Sailalta taitavalta korttinikkarilta aivan ihanan yllätyksen

aivan suloinen ATC-kortti!! Kiitos Saila

 

Tuossa postasin aiemmin muumimukeista ja että mulla on pari mukia ja ne riittää.  MUTTA  rupesin tässä päivä pari sitten selaamaan netistä, että minkälaisia niitä oikein on ja on ollut, niin eikös sieltä sitten löytynyt sellainen minkä nyt sitten ehdottomasti haluaisin MUTTA olen auttamattoman myöhässä tämän haluamani suhteen, tätä ei enää tehdä sen valmistus lopetettiin 31.12.2010 että sillee..

Iltapurjehdus, sopii nyt jotenkin tähän tilanteeseeni; äitini purjehti elämänsä illasta iäisyyteen. Ja äitini muistoksi sen haluaisin. Kyllä minä sen vielä jostain löydän