En tiedä tuleeko muille mutta minulle tulee toisinaan aivan kamala tarve saada jotain tiettyä väriä ympärilleni, esineitä tai verhoja. Ei niinkään vaatteita, sillä harvemmin sitä tuijottaa tai katselee päällään olevia vaatteitaan, eikä esim. tämäinen väri ei sovi minulle alkuunkaan. Tuo tarve on melkein verrattavissa janoon tai nälkään, pakko saada. Ihan kun tuo väri olisi ruokaa tai lääkettä. Nyt sitten tuli yhtäkkiä tuo tarve ja nyt piti saada limenvihreää. Tätä väriä olen karttanut aiemmin sen räikeyden vuoksi ja nyt siitä tuli "tarveväri" terapiaväri.

Piitkän valkean ja kylmän talven jälkeen kaipaan värejä elämään. Ulkona on nyt kovin väritöntä ja mikä sen parempi väri keväällä ennen lehtien puhkeamista onkaan kuin tuo pirteä limenvihreä.

Oli tarvetta ostaa sisäkukkien kastelukannuja ja uusi suihkupullo entisen toimimattoman tilalle. Mulla on suihkupullossa valmiina pesuliuos jossa on pari tippaa tiskiainetta ja loraus etikkaa. Tuo etikka ilmeisesti tuhoaa aikaa myöten sen pumppusysteemin ja suihkupullo on uusittava aika ajoin.

näistä se lähti...meinasin ensin ostaa jotkut vaalean väriset mutta päätinkin, että ostanpa tuollaisen räikeän vihreät ja sainkin molemmat samanvärisenä. Kotona sitten noita katsellessani tajusin, että tätä väriähän pitää nyt saada vielä lisää. Pari esinettä näyttää hassulta mutta kun niitä on useampi ripoteltuna niin siitä tulee kokonaisuus.

tämän limenvihreän tehosekoittimenhan ostin jo vähän niinkuin etukäteen viime keväänä

 

toisella kauppareissulla löytyi tarvitsemani pikkuinen vesikauha limenvihreänä, nyt saa pideltäväkseen sitruunoita ja yhden limen

kolmannella kauppareissulla löytyi silikoninen patakinnas, jonka olen aikonut ostaa pitemmän aikaa, limenvihreänä ja kirkkaan vihreä teepurkki.

Siitä se ajatus sitten lähti ja eikä tässä vielä kaikki

No...eihän tämä nyt sitten vielä riittänyt, vaan oli saatava vielä lisää....

..verhot keittiöön. Kylän kangaskaupasta löytyi juuri sopiva kangas, aurinkoinen ja iloinen. Eikä ole marimekkoa vaikka niin äkkipäätään luulis. Ulkona on nyt sateista ja kovin harmaa mutta nämä hehkuvat tuossa harmaudessa kuin aurinko

nyt on tarpeeksi limenvihreää

Ompeluapulainen....

Musti parkkeerasi välittömästi toisen verhon päälle pesulle ja maate, kun aloitin kappojen ompelun

"miten niin tässä ei saisi olla?"