Huumaavan tuoksuinen vappukukka!


tässä se nyt sitten on, anopinkielen kukka! Pikkupallukoista kasvoi patukoita, jotka räpsähtävät auki kapealehtiseksi herkänkauniiksi kukaksi.keväällä vaihdetaan suvikumit ajokkien alle, niin myös kottikärryyn. Tämäiloisen värinen rengas on puhkeamaton eikä sitä tartte täyttää, siis huoltovapaa!!ja tuo kottarri uusine renkaineen pääsikin heti tosikoitoksiin murskeen levitykseen pihalle. Tässä kuormautonkuljettajan taidonnäyte siitä miten hienosti on murske levitetty ajoluiskakaan, nappi suoritus!


ei tarvinnut kun levittää se pienempi kasa alapihan reunoille


pihalla on taas niin paljon mukavaa tehtävää ettei malta millään istua ja juoda kahviaan rauhassa aloillaan, vaan on kohnastava sieltä ja täältä ja sitä hörppii jäähtynyttä kahvia siinä samalla...kupinkin sitten laskee mihin sattuu..syksylllä sitten kerätään kasvuston lakastuessa niiden sekaan unohtuneet mukitvoisi sanoa kesäkauden alkavan siitä kun käynnistää lammen suodatinpumpun ja hiljainen rauhoittava veden solina alkaa kuulua.etusormenkorkuiset mininarsissit  kukkivat ensimmäisinä kilpaa leslenlehtien kanssa, nuo on söpöjä. Ovat viiemvuotisia pääsiäiskukkia. Näiden vieressä olevat jouluhyasintitkin pukkaavat kukkanuppuja! Myöhemmin niistä kuvaa.


leppis lämmitteli auringossa


upeat joutsenet ovat majailleet tuossa lähipellolla jo reilun viikon, äityen välillä iltaisin melkoiseen mekkalan pitoon


lintusininen teki risupesän onttoon omenapuun rungon tynkääntässä varsin harvinaislaatuinen kuva, nämä kaksi eivät IKINÄ makaa vierekkäin sillä kun Rosmo tunkee Nassen viereen niin Nasse häipyy välittömästi....eikä tätäkään auvoa kauaa kestänyt...puupino sittenkin parempi makuupaikka...tää muuten tykkää puista..onhan se navetasta ja maalta kotoisin.."ei se huoli mua"
Voi kissaparkaa