Enpä ole tainnut pitkään aikaan laittaa tänne pelkästään kissoista mutta tässä tulee nyt sekin korjattua.

Kevään ensimmäinen häikäisevän kirkas aurinkoinen päivä keräsi kissoja keittiön lattialle aurinkoiseen paikkaan lämmittelemään. Mamma tyttärensä kanssa (seisovat rinnakkain) ja Rosmopa halusi myös paikan auringossa piti ensin mielistellä ja päästä tämän parin suosioon ensin ettei ne ajaisi pois....

 Nelli.mamma on sellanen lellijä ettei se tohtinut ajaa pois eteensä "madellutta" Rosmoa vaan alkoi nuolla sen päätä

 tyttärensä Nuppu "tiukkapipo" osoitti myös suosiotaan Rosmolle ja alkoi myös nuolla Rosmon päätä...

 ...Rosmopa kellahti onnesta kyljelleen lattialle kiemurtelemaan...

 ..ja hipaisi muutaman kerran tassuillaan tähän matriarkka pariin ja nepä ei tykänneet, Rosmo pantiin kuriin välittömästi "jos aiot olla tässä niin olet hiljaa liikkumatta" , Nupun otsalla närkästyneet kiukunrupyt.

tyhjä pyykkikassi vallattu. Ikean isot kassit ovat vallan mainioita pyykkikasseja, niitä on helpompi selkävaivasen kantaa kun pyykkikoria ja menevät pieneen tilaan tyhjänä. Ja nyt näitä saa kohta lisää (ja muutakin) lähempää kun Tampereelle avataan kohta Ikea, JIPPIII 

Tämä kuva on äärimmäisen harvinainen; kaikki kollit yhes koossa

 Nelli-puuhka on niin ihana kun se naukuilee mulle tuolta tarhasta kun olen pihalla hommissa

 

 

 "muiks"

 

"pääsiskö sisään?"


"kato, sain hienosti tämän maton laitettua, eikö?" minullahan ei ole mattoja lattialla koska siivoominen on helpompaa (sillon harvan kerran kun sen teen) ja toinpa kissojen iloksi maton keittiön lattialle ja kyllä ne onkin ottaneet siitä kaiken ilon irti, se ei ole koskaa samassa paikassa eikä suorassa.


Nuppu pistää Nasselle hanttiin, joka on joskus intoutuu kiusaamaan tyttöjä kun sillä ei muuta tekemistä, ihan kun ihmispojatkin.


jotain todella mielenkiintoista taitaa mennä pellolla kun niin ritirinnan katsellaan


lämmittelyä kevätauringossa