...ja vähän muutakin.

Kävin kaupungissa asioilla ja siellähän on se yksi kauppa, joka on koitunut kohtalokseni jo muutaman kerran. Ja sehän imaisee minut sisäänsä, jos vain mene lähellekään sitä . Joudun menemään tuon kaupan läheltä, koska melkein sen vieressä on Yliopiston Apteekki, josta joudun hakemaan erityisluvallisen kilpparilääkkeeni.

Niin kävi sitten taaskin kun tulin apteekista, jossa kävin anelemassa lääkettäni, jota en saanut (viedessäni reseptin ja lupahakemuksen viikko sitten sain hiplata lääkepurkkia ), koska lupaa ei lääkelaitokselta ollut vielä annettu , että saisin sen hiton kalliin lääkkeen ostaa. Ymmärtäisin tuon lupien kerjäämisen, jos olis kyse jostain huumeeksi luokiteltavasta lääkkeestä mutta kun kyse on suorastaan lihakaupan tuotteesta, kuivatusta sian kilpirauhasesta...pitäisköhän ruveta kyselemään kauppahallin lihakauppiailta oisko niillä saumaa saada jostain tuoretta sian kilpirauhasta ja kuivattais sen ite, sitte jauhais mulineksillä ja pyörittelis siitä jauhosta pillereitä sitten?

Taas eksyin aiheesta eli siitä kaupasta, Indiskasta jonka ohi en pääse vaan se kiskaisee minut sisäänsä niin että tukka heilahtaa. Annoin itseni tehdä lohtukierroksen ko. kaupssa (kun en saanut lääkettäni) ja tietysti mukaan sitten tarttui taas jotain jota en voinut vastustaa, sellaisia, jotka oli ihan p a k k o ostaa.

tämä kiehtoi värikkyydellään ja muodoillaan

 

Halvennuskopasta löysin räväkän huivin, laitoin tämän kovin tumman kuvan siksi että tässä värit ovat lähelle todellisuutta, vaikka tosin tuo pohja ei ole noin "kikkapinkki" vaan syvemmän värinen. Mutta tykkään tuosta.

Veljekset taas yhdessä

Musti on meillä taas laumassa, mikä on mukavaa meistä kaikista. Tässä Musti taas yhdessä lempipuuhassaan; istuu muovikassissa ja huoltaa veljeään.

On meillä yksi uusikin kissa

 Iiro papparainen 11v. on meillä vieraana, ollut jo reilun viikon, väliaikaisesti kunnes pääsee perheensä kanssa yhdessä muuttamaan uuteen kotiinsa. Iiro pitää kurissa ja varpaillaan tämän muun lauman. Mutta perin närkästyneitä katseita Iiro saa miun kissoilta jos se menee muiden lempipaikoille. Kunnioittavat pappaa kuitenkin eivätkä käy ajamassa pois. Jos Iiro urahtaa tai naukuu niin kyllä miun kissat väistää. Tappeluita ei ole ollut, vielä.

Iiro on ihana kun se tukeutuu vahvasti ihmiseen ja nyt minuun, ja nyt omatkin kissat tukeutuvat vahvasti minuuun kun tuli uusi kissa taloon.