Todella harmillista, ettei tämä vuodatus toimi edelleenkään normaalisti, kuvien lataaminen ei onnistu..olisin laittanut kuvaa uusista kissoista, Milla ja Peppi, jotka muuttivat tänne viime postauksen jälkeen.
EDIT 15.11
Joista toinen, ensin tullut Milla suureksi surukseni muutti äkisti kissojen taivaaseen oltuaan täällä vain vajaan kaksi viikkoa.

Milla, joka muistutti suuresti ensimmäistä kilpparityttöäni Siiriä, joka kolme vuotta sitten armahdettiin vakavalta sairaudelta ja päästettiin lepoon. 

No, joka tapauksessa kiltti ihana löytökissa Milla n. 7v. (kilpparityttö) tuli meille 6.9 ja kuoli äkisti silmieni edessä 18.9. Avauksessa selvisi, että Millalla oli krooninen poskiontelotulehdus, joka oli levinnyt aivoihin. Suru Siiristä ei ole vielä kokonaan hellittänyt ja nyt taas menetin toisen kilpparitytön. 

Shokista selvittyäni suunniteltiin sisareni kanssa uuden kissan hankkimista yhteisesti. Kummatkin tykönämme oltiin ajateltu hankkivamme vielä joskus Maine Coon-kissan. Meillä kummallakin oli jo rotukissa, joka oli kauan muhinut toivelistalla..itämainen.
Nyt oli sopiva aika hankkia Maine Coon ja nyt oli aika pikkupennulle, joka tulisi tänne kotikuusen alle asumaan kissalaumaan jäseneksi. Sisko löysi pikapikaa netistä sopivan 
http://files.kotisivukone.com/roselions.nettilemmikki.fi/peppi3.jpg ja kolmas kerta toden sanoo...pienen odottelun jälkeen suloinen napakka ja töpäkkä pikkuinen kilpparityttö Peppi muutti tänne. 

Peppi, ja siinä istuu missä muutkin pyrkii istumaan, näppäimillä cheeky
Tännepä syntyikin kaksi kissaporukkaa, vanhat ja pennut. Nää nuoremmat pitää yhtä ja Peppi solahti joukkoon muitta mutkitta. Hauskaa näitten kanssa on ollut smiley
Kuvia laitan kunhan tämä vuodatus alkaa toimimaan edes jotenkin.....

"rotu rit" yhes koos cool

Ite olin isossa leikkauksessa lokakuun alussa josta toivuskelen edelleen. Toipumiseen tuli mutkia matkaan, tuli kova kuume, väsymys ja tulehdusarvot pomppas korkeelle. Kuume ei ollut flunssaa niinkuin luulin, vaan sain pahan tulehduksen leikkausalueelle, jota tässä edelleen parantelen. Kuukauden sairasloma venähtää kahdeksi kuukaudeksi ja nähtäväksi jää jatkuuko se siitäkin vielä frown

Mutta, eteenpäin sano mummo lumessa..vaikka hissukseenkin, voimia keräillen cheeky