Ilmat ovat olleet todella kesäiset, aurinkoa ja lämmintä, suorastaan hellettä. Illalla ilman täyttää huumaava kukkien tuoksu. Ei millään malttaisi illalla mennä sisälle, tämä on kesän paras aika.  Kaikki kukat ottivat kovan kasvuspurtin. Viime syksynä istuttamani kukkasipulit ovat nousseet kaikki (paitsi yksi matala tulppaani) ja kukkivat.
keisarin pikarililja täydessä kukassa


narsissisekoitus jossa oli tuollainen kerrottukin


valkoisen narsissin torvi on alkuun vaalean keltainen


mutta muuttuu pian täysin valkoiseksi


valkoinen tulppaani lilanvärisin somistein
tämä on veikeä tulppaani joka vaihtaa väriä, taustalla näkyy että se on alkuun auetessaan vihreä-valkoinen mutta valkoinen muuttuu pinkiksi


tämä tulppaani on ihan oikeasti tuon värinen eikä vaihda väriään
valkoinen kerrottu tulppaani


tämä on tumman verenpunainen nupullaan mutta auetessaan voimakkaan punainen


vihdoinkin löysin tuulikellon jonka kilinästä tulee keiju mieleen


heilurina lasipallo


rappusilla nyt keltavioletit orvokit, nämä saattaa vaihtua juhannukseksi johonkin muuhun kukkaan
siivoilin kuistia ja laitoin vähän kesäkuntoon, nuo seinäamppelit olin joskus vuosia sitten ostanut mutten ollut löytänyt niille oikeaa paikkaa, nyt keksin laittaa ne kuistille jonne ne sopii oikein hyvin kannattelemaan muratteja. Vanha ja paljon käytetty sirppi löytyi tuolta "aarreaitasta" ladosta ja sehän pääsi tietysti kunniapaikalle osana taloni historiaa joka on ollut pienviljelijä perheen koti.


olen karttanut täällä sisämaassa meriaiheisia koristeluita mutta nyt annoin periksi, oli pakko saada jotain merellistä, olenhan ollut monena kesänä kesälomilla vapaaehtoistyössä saaristomerellä eräällä palveluveneellä  24/7 useita viikkoja yhteensä, ja olen myös asunut merenläheisyydessä.


nämä vihreät pullot kuvatkoon merta tuon majakan ja paattien vieressäkissat tietysti kuuluu koristeluun


Illusia, vähän sadun salaperäisyyttä kuistille pienen pienen keijun muodossa


ja keijun kaveksi tietysti piti saada menninkäinen Pessi, katossa keikkuu leveästi hymyilevä (irvistelevä?) menninkäinen