Hei kaikki kissojen ystävät! Kuten me kaikki tiedämme niin keväisin ja kesäsisin syntyy paljon leikkaamattomille kissoille pentueita ja syksyisin luonnossa on paljon kodittomia kissoja ja pentueita. Tämä on ongelma johon ei eläinsuojelulaki ole tarpeeksi täsmällinen ja riittävä tämän ongelman korjaamiseksi.Toukokuussa kokoontui suuri joukko huolestuneita kissojen ystäviä perustamaan uuden yhdistyksen ja minä olin mukana tuossa perustamiskokouksessa

Tämän uuden yhdistyksen tarkoituksena on mm. toiminnallaan olla edistämässä lakimuutoksia parempaan suuntaan, nostaa kissan arvostusta lemmikkinä.


Käykääpä ystäväni oheisesta linkistä tutustumassa uuden, juuri perustetun kissayhdistyksen

KISSOJEN SUOJELU - KISU

sivuihin ja toimintaan, niin ja tietysti omaa kotia odottaviin kisuihin. Ties vaikka sieltä löytyisi juuri SE kissa jota olet kaivannut!!

          

Yhdistys odottaa rekisteröimistä, hakemukset ovat PRH,ssa.

Toiminta keskittyy näin aluksi hädänalaisten apua tarvitsevien kissojen auttamiseen ja toimii pääasiassa Pirkanmaalla ja yhdistyksen kotipaikka on Tampere.

MUTTA kaikki asuinpaikasta riippumatta voivat tukea toimintaamme ja ovat tervetulleita mukaan toimintaamme vaikkapa kannatusjäsenenä.

Toiminta on jo täydessä käynnissä ja meillä on runsaasti kotia odottavia kissoja. Toiminta on vapaaehtoista, eikä toimijat saa palkkaa  mutta kuluja on kissoista kuitenkin eikä varoja vielä ole paljoakaan kissoista aiheutuvia kustannuksia kattamaan, sillä emme voi vielä kerätä varoja toimintaamme varten.

MUTTA jäseniä voimme ottaa ja kaikki ovat tervetulleita jäseneksi. Näin alkuun jäsenmaksuilla pystyisimme kattamaan osan ruoka-, hiekka- ja eläinlääkärikuluista. Myöskin voimme vastaanottaa tavara- ja ruokalahjoituksia.

Haluathan olla mukana auttamassa kissoja ja nostamssa kissan arvostusta lemmikkinä?!


ps. KISUlla on myös facebook-sivut www.facebook.com/pages/Kissojen-suojelu-Kisu/214082045279555