Ihan totta sillä ensikuun perästä on kesäkuu Kieli ulkona Tähän aikaan vuodesta alkaa se tietty kutka ja kuume nousta, ja varsinkin nyt kun lumen alta alkaa paljastua karmeessa kunnossa oleva pihamaa jolle tarttis alkaa tehhä jotain....näpit syyhyää siivoomaan. Mulla alkoi parin viikon loma ja aionkin käyttää siitä osan pihatöihin.

Tuota kutkaa ja kuumetta aion vielä nostattaa näillä m030.gif

1238863741_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä muutaman vuoden aikana on tullut hankittua näitä pihaopuksia. Noita kun selaa niin tulee hirvee täpinä päälle ja haluais kaikki kasvit ja hienoudet mitä noissa esitellään. Kun nyt saisin edes jonkinlaisen suunnitelman tälle pihalleni, niin sitten voisi alkaa suunnittelemaan kasveja. Taimikaupassa kun kattelee hintoja, niin käy tasan selväksi että haaveeksi jää pihan laittaminen kerralla. Toisaalta, enpä minä edes ehtisikään laittamaan kerralla tätä lääniä, osissa se on tehtävä, kun olis ees se suunnitelma niin vois edes jostain aloittaa.

Ja kohta sitten taas alkaa ne kaikenmaailman puutarhaohjelmat telkusta ja nehän on katottava ja kiusattava itteensä Nauru

 

1238864691_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

oon mie ostanut muutaman siemenpussinkin, niitä vakkareita.

ylärivissä vasemmalta, kellohunajakukka, pensaskrassi, mustasilmäsusanna ja alarivi, aitoelämänlanka jota minulla on ollut joka vuosi sinisenä ja nyt punainen sekoitus, kosmoskukka joka on nyt uusi miun kukkavalikoimassa ja viimesenä kestosuosikki teddybear auringonkukka aivan ihana pensastava ja tanakka vartinen.

Vielä pitää hankkia kasvimaalle siemenet  ja varmaan joitakin kukkien siemeniä, mutta ne ehtii.

 

1238863340_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

ostin kassillisen muovisia työ- ja kesäpopoja, parhaat työkengät mitä mulla on ollut

1238863448_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

nämä ovat hauskat kesäkengät, ja vielä kun ne ovat punaiset Kieli ulkona

 

Tähän postauksen loppuun valitan ja marisen Huuto

Olen edelleen jatkuvasti väsynyt, herätessä yhtä väsynyt kuin nukkumaan mennessä enkä edes valvo vaan nukun yöni. Voimaton ja haluton olo, kaikki on evvk.

Olen myöskin tullut ihan uudella tavalla tietoiseksi kropastani; muutama vuosi sitten aloin tuntea, että minulla on oikea silmä, sitä jomotti ja juili ajoittain. Nyt jalat turvoksissa jatkuvasti, kipuilevat polvet meinaa pettää alta ja selkä tuntuu koko ajan eikä särkylääkkeitä voi syödä erittäin ärtyneen vatsan takia. Kaikkein pahin kaikista elimistäni onkin nyt vatsa, se johon kaikki syöty ja juotu menee ensimmäiseksi eli mahalaukku ja hienosti sanottuna ylävatsa.

Vatsa tuntuu koko ajan vaikkei se olisi edes kipeä, eli minä tunnen että minulla on vatsa. Yleensähän sitä ihminen ei normaalisti tunne elimiään kun kaikki on jotenkutenkin kunnossa.

Viime aikoina se on äitynyt todella pahaksi, kaikki syöty ja juotu on korventanut niinkuin joku olisi sytyttänyt helvetin tulet sinne d010.gif. Olen joutunut karsimaan syömisiäni ja juomisiani rankalla kädellä kun mikään ei enää tunnu sopivan, ei sitä poltetta ja korvennusta enää kestä yhtään. Kaiken lisäksi se vie voimat.

Olen joutunut luopumaan leivästä ja viljatuotteista, kaalista (rakastan parsakaalia ja ruusukaalia!), paprikasta, sipuleista (rakastan sipulia ja varsinkin valkosipulia!) ja kahvista.

Kahvi tuntuu olevan se kaikkein pahin poltteen aiheuttaja. En ole viikkoon juonut kahvia ja vatsa rauhoittui huomattavasti mutta tänään erehdyin keittämään ja nauttimaan aamukahvit (puuhellalla keitetyt pannukahvit nam) ja siitäkös tuolla sisuksissa alettiin kapinoida, nyt polttaa ja korventaa taas niin maan perusteellisesti n010.gif

Minusta tuntuu, ettei ole mitään syötävää enää kun en voi syödä leipää, mitä minä rooibos teen kanssa syön? En mitään. Aika huteraksi tässä alkaa mennä kun pelkillä liemillä pitää tulla toimeen. Olenkin litkinyt niitä pieniä maitohappobakteeri tehojuomia ja hevi shotteja jo varmaan litratolkulla saadakseni edes jostain energiaa selvitä työpäivistä.

Tätä kiusaa on kestänyt jo tämän vuoden mutta kaikkein huvittavinta on ettei paino ole pudonnut kuin pari kiloa. Naama on kyllä riutunut ja kurjan näköinen mutta kroppa kai säästää tuota vararavintoa todella pahaan päivään n055.gif 

Apua ei tunnu tulevan edes asiantuntijoilta muuten kuin tehoamattomien lääkkeiden muodossa ja kehoituksella niellä letkua (tähystys) ja tuohon viime mainittuun en hevillä suostu (kai se on kohta pakko).

Nyt kitkuttelen ja pärjäilen apteekista ilman reseptiä saatavilla närästyslääkkeillä.

Onneksi sentään vielä vatsa kestää vihanneksia,salaattia, maitotuotteita ja kananmunia. Lihaa ei huvita enää syödä, tuntuu jotenkin yökiltä...kuollutta eläintä e015.gifkyllä minä jotain leikkeleitä ostan ja syönkin niitä vähän (minkä päälle ne laitetaan kun ei voi syödä leipää?) mutta tuonne ne jääkaappiin jää pilaantumaan, enkä ymmärrä edes kissoille syöttää d060.gif


1238865384_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

tässä tämän iltainen salaatti; jäävuorisalaattia, miniluumutomaatteja jotka ovat todella makoisia ja makeita, kurkkua, kesäkurpitsaa, raejuuston jämät, mausteeksi ripaus herbamarea, loraus balsamicoa ja kylmäpuristettua oliiviöljyä.

Kyllästyneenä, turhautuneena tähän tilanteeseeni ja asioiden, lähinnä kilpirauhasen, selvittämiseksi olenkin jo varannut ajan eräälle yksityiselle erikoislääkärille. Tämän alan lääkäreistä minulla on kokemusta 22v. takaa. Palaan asiaan siellä käytyäni n. kuukauden kuluttua.