Ja loma lopuillaan Säiden puolesta on ollut kunnon lomailmat

Ihan säröittä tämä loima ei mennyt....tietokone sanoi sopimuksen lopullisesti irti ja tässä on nyt mennyt pari päivää järjestäesssä näitä asioita kuntoon. Ilmeisesti kiintolevy alkoi hajoamaan. Vanhasta koneesta esikoinen sai pelastettua suurimman osan tiedostoja ja tallenteita joista kuvat ovat ne tärkeimmät ja joita koneella oli kaikki viime vuoden kuvat ja kaikki tänä vuonna otetut. Suurin osa niistä saatiin pelastettua massamuistille kun kone saatiin käyntiin linux-käyttärin avulla. Esikoiselle IIIISOO kiitos pelastuoperaatiosta, jolla myös on 39v. syntymäpäivä tänään ONNEA!

Jouduin ostamaan uuden läppärin ja nyt tässä on eilinen ilta ja koko tämä päivä mennyt opetellessa uudempaa Windowsia ja konetta. Pitänyt asentaa sitä ja tätä...etc. hermoille ottavaa

Tuossa juuri kun saatiin internetpalvelun sähköposti asennettua uudelleen, niin tajusin, että minulle ei ole ensimmäistäkään sähköpostiosoitetta enää käytettavissä   Sähköposti on puhdas, blanco vain muutama uusi posti jotka ovat tulleet koneen hajoamisen jälkeen. Nyt esikoinen alkaa selvittää onko mahdollista saada kaivettua entisen koneen kiintolevyltä niitä sähköposti tietoja luettavaan muotoon.....siis homma jatkuu.

uusi läppäri, ostin ensimmäisen tarjouksen mikä eteen tuli (tosin esikoinen asiantuntijana toimi neuvonantajana)

Miten näitten laitteiden rikkoontumiset voivatkaan tuntua todella hankalilta ja elämää sotkevilta.