Kolme vuotta sitten perustin tämän blogini ja tuskailin ensimmäisen kirjoitukseni. Tätä kautta avatui uusi maailma ja valtava tietomäärä, niin hyvää kun huonoakin. Olen löytänyt hyvää tietoa monesta asiasta ja monista blogeista kun ihmiset jakavat tietojaan ja siinä tämä netti näyttää parhaat puolensa.Poimin parhaat palat, hyvät ja hyödyttävät tiedot, kuten esim. kilpirauhassairauksista ja niiden hoidosta, vertaistuesta. Ilman nettiä en olisi saanut tietoa eläinperäisestä lääkkeestä, joka on ollut minulle ratkaiseva apu.

Vähäinen merkitykseltään ei ole myöskään tutustuminen uusiin ihmisiin, ystäviin blogien välityksellä, heidän luovuuteen, monipuoliseen taitavuuteensa ja tuotoksiin eri aloilla.

Välillä tuntuu, ettei mitään uutta enää pysty keksimään tänne, sitä tylsää samaa jorinaa kuvilla höystettynä, mutta täällä minä sitten vaan roikun kun en osaa lopettaakaan. Mutta toisaalta tämä on oikeastaan myös eräälainen muistikirja josta voin tarkistaa menneitä asioita joita en muuten ehkä muistisikaan.

              KIITOS KAIKILLE KÄVIJÖILLE,

    IHANILLE YSTÄVILLE JA KOMMENTOIJILLE!!