Pääskysiä en ole vielä bongannut mutta kesää se on nyt ja tästä kesästä taitaa tulla ainakin mulle jäätelökesä. Olen pitkään etsinyt jäätelökonetta mutta niitä ei kauheasti ole tarjolla ja ne jotka ovat olleet ovat aika isoja ja romuluisia MUTTA nyt tuli markkinoille just passeli vehje yhden ihmisen talouteen.


Tässä se on, eilen hankkimani pieni ja sievä vähän "väärän värinen" mutta silmä alkaa jo tottua tuohon lemmikin siniseen. Mukana tuli kaksi kulhoa jotka ovat jo pakkasessa.  Tällä saa sellaisen n. 3desin kerta-annoksen ja mikä parasta just sellaista jätskiä kun ite haluaa ilman E-koodeja!

Sainpa tämän vielä kikantinkin hintaa halvemmalla kun S-ryhmällä on asiakasomistajapäivät nyt.

Mukihullun uusi muki, taas


annoin itselleni luvan ostaa tämän tänä kesänä mutta vain tämän toista en saa....vaikka tulis mikä muki vastaan.. (tosin poikkeusluvan olen myöntänyt jos tulee vastaan edullinen muumimuki iltapurjehdus alle 40 egeä)

Rakastan puna-apiloita ja minusta kaikkein kaunein kukkakimppu on koottu puna-apiloista kissan- tai harakan- tai peurankelloista (siniviolettisia kukkia) ja päivänkakkaroista.

Kesätyökaluja


Kesä taitaa mennä entiseen malliin pihassa ja puutarhassa puuhastellessa.

Nyt piti saada silmän iloksi uusia kastelukannuja; pinkki ja vaalea pinkki ja yllätys yllätys limen vihreä.

Nuo ainakin löytyy pihan kolkista, nääs olen sellainen että multa tuppaa jäämään työkalut ja kastelukannut pitkin pihaa, sillä kun olen jossain touhuamassa esim. kastelemassa jotain kukkapenkkiä niin näen seuraavan kohteen jota pitää mennä kohentamaan ja tämä jatkuu ketjureaktion tavoin ja siksi ne tavarat jää aina niille sijoilleen.

Puolet ajasta menee työkalujen etsimiseen ja kiertämiseen pitkin pihaa.

Nyt mulla on 9 kastelukannua; 5 isoo ja 4 pientä. Kädet (ja koko nivelistö) alkaa olla jo senverran kehnossa kunnossa nivelrikon vuoksi, että noita isoja kannuja alkaa olla jo hankala kanniskella, jos ne on täynnä ja kuka kanniskelee vajaita?. Voi kun saisikin noita 5l kannuja värillisenä.

Perinteisiä kukkia


Nyt silmää ja mieltä miellyttää räikeän väriset pelakuut ja siksi sen keväällä hankitun voimakkaan pinkin kaveriksi hankin nämä kaksiväriset pelakuut kuistille. Tuossa lähistöllä puolenkilometrin päässä on iso puutarha jossa oli iso kasvihuone täynnä pelakuita ja minkävärisiä JESTAS!! mulla oli todellinen valinnan vaikeus. Piti vain sitten äkkiä päättää ottaa kukat ja äkkiä poistua muuten oisin ostanut kaikki mahdolliset pinkin väriset...


Vesiketju. Kesä taitaa mennä perinteiseen tapaan myös kuvauskohteiden suhteen ja vesi tulee taas ehdottomasti olemaan yksi kuvauksen kohde.

Toivotaan että lämpenee vihdoin.

HYVÄÄ KESÄN ALKUA KAIKILLE!!

(toivotus siinä tapauksessa, että maailmanloppu peruutetaan eikä tule tänään,  joku amerikkalainen uskonlahko on niin ennustanut että maailmanloppu tulee tänään. Sitä odotellessa menen pihapuuhiin....)