Nyt on ihan pakko jakaa tää täällä. Niinkuin kaikki tietää yksi asia johtaa toiseen...no nyt on mulla lattarimusiikkikausi meneillään ja selasin netin radiokanavatarjontaa ja sieltä löytyi


ja sieltä löytyykin sitten montaa laauta jazzia! Selasin tarjontaa ja löysin Jazz bossanovan , mukavaa taustamusiikkia touhutessa. Nuo verhotkin tuunasin tämän musiikin tahdissa   Hissimusaa tai ei MINÄ TYKKÄÄN!!

Tänään tuota kanavaa tuossa kuunnellessa kuulin hyvin tutun, muistorikkaan kappaleen nuoruudestani, jota ei kuule juuri koskaan miltään radiokanavalta ja jonka esittäjää, enkä kappaleen nimeä ole koskaan saanut tietää ja etsintä siten hankalaa. Katsoin välittömästi kuka esittää ja mikä kappale, menin juutuubiin ja sieltähän löytyi tämä kappale ja paljon muutakin tältä esittäjältä.


Vihdoinkin löysin tämän! Tämä tuo varsin elävästi mieleeni luokkaretken Linnanmäelle toukokuussa 1967 ollessani 15v.

Käveltiin luokkakaverin kanssa Linnanmäkeä ristiin rastiin ja tämä musiikki tahditti kävelyämme...oi että! Silloin olin nuori ja nätti...tuo rippikuvani tuolla profiilissani on tuolta vuodelta. Mulla oli luokkaretkellä päälläni uusi lohenpunainen farkkupuku ja joku musta pusero. Tukka poninhännällä ja rusettina musta sifonkihuivi, joita tuolloin kaikki käyttivät, se oli muotia   Olin ostanut jostain linskin lähellä olevasta kempparista mustat rengaskorvikset joista toinen hajosi heti kättelyssä ja koitin korjailla sitä siinä kävellessämme onnistumatta kuitenkaan. Halusin kuitenkin laittaa ainakin toisen renkaan korvaani ja siirsin ponnarin toiselle koruttomalle korvalleni ja musta sifonkihuivi kruunasi peittäen puuttuvan korvakorun.  Likkakaverini kertoi siinä kävellessämme, että oli huomannut kahden komean, romaaneilta (myöhemmin kävi ilmi etteivät olleet) näyttävän kaverin seuraavan meitä ja että olivat seuranneet jo jonkin aikaa...en kiinnitänyt mitään huomiota hänen huomautuksiinsa, koska korviksen korjaus vei kaiken huomioni. .

.. tästä eteenpäin ovat parhaat muistot tuolta illalta  ...... Keiron Pariisista

(Siivotkaa likainen mielikuvituksenne...vain kävelyä julkisella paikalla, opettaja oli alueella valvomassa oppilaitaan  )