Minä olen saanut Tiitsalta ja Täti Vihreältä tällaisen tunnustuksen ja heille annan tässä tämän tunnustuksen myös..siis ruusut Tiitsalle ja Täti Vihreälle!
Käyn kummankin blogissa joka päivä.
                            

                                                 
1203575.jpg

You made my day a055.gif

Tunnustuksen myöntämisperusteet:

Säännöt: "Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times." 

Käännös: "Jaa palkinto eteenpäin 10 henkilölle, joiden blogit tuovat sinulle hyvää mieltä ja inspiraatiota ja tekevät elosi blogistaniassa onnelliseksi. Ilmoita palkinnosta heille kommentilla, jotta he voivat jakaa sitä eteenpäin. Varaudu siihen, että voit saada palkinnon useita kertoja."


Todella mukavaa saada kukkia ja tietysti mukavalta tuntuu, että joku lukee tätä minunkin blogiani. Itse käyn monissa blogeissa vierailulla mutta harvemmin jätän kommentteja mutta nyt on ehkä aihetta siihen. Mielestäni tämän tunnustuksen ansaitsee jokainen blogin pitäjä, jokaisella on omanlaisensa ja persoonallinen tapa tuoda asioita esille...jokaiselle jotakin.

Seuraaville mm. myös haluan ojentaa tämän tunnustuksen, eivät ole mitenkään paremmuusjärjestyksessä

Mitäs me kotikissat

Urputusta

Jimin poppoo

Viisikon vipellykset

Kattiskat

Elämää Kuuselassa