Tänä viikonloppuna on Tampereen Pirkkahallissa käsityömessut ja samassa yhteydessä on aina ollut ja on nytkin kivinäyttely. Siitä on muutama vuosi aikaa kun olen käynyt näillä messuilla. Siispä oli aika taas lähteä katsomaan mitä ihanuuksia taitavat kädet ovat saaneet aikaan. Ja olihan siellä vaikka ja mitä, mm yksi hauska erikoisuus jäi mieleen; elintarvikkeiden ja makeisten muovipakkauksista tehdyt vetoketjulliset pussukat.

Siellä oli pakastepullapussista vessapaperirullien pakkauskääreeseen jalostettuna trendikkääseen hyötykäyttöön. Oli aika metka nähdä tuttuja pakkauksia, jotka itse ilman muuta heittää roskiin ja täällä ne muokattuna käyttöesineeksi olivat kovasti haluttua tavaraa.

Kuhina kävi kojulla. Itse ehkä olisin raaskinut ostaa, jos olisin löytänyt kis-kiskaramelli pussukan, olivat aika arvokkaita, pieni pussukka 14€.
Aika ja rahat eivät riittäneet kaikkeen mitä olisi halunnut n'ähdä ja ostaa.
Kyllähän minä sieltä jotain ostin...
1067436.jpg
sain vihdoin sitä haluamaani Fabel-lankaa ja värillä josta pidän, ne on nuo kaksi oikean puoleista kerää. Sijoitin myös bambu-puikkoihin, voidaan puhua sijoituksesta, koska ovat sen verran arvokkaita nekin.
Ostin myös aloevera-jojoba lankaa ja se on tuo vasemman puoleinen kerä.
Siitä tehdyt sukat ovat aivan ihanat jalassa, nytkin mulla on jalassa pikkusiskon tekemät ja ovat lämpimät sekä erittäin mukavat jalassa.
Kaksi alinta vyyhteä on silkkilankaa ja sukat aion nistäkin vääntää. Tämä lanka on kierrätettyä; sarien valmistuksesta jääneet "jäte"silkit kehrätään langaksi.
Kivimessuilla kävin ja kumma kyllä nyt minua kiinnosti enemmän kuitenkin käsityöt ja erityisesti langat. Olen minä vielä sen verran "harakka" ja kiiltävän, sekä kimaltavan perään, että ostin itselleni kristallisydämen, oikealla alakulmassa.
1067417.jpg
Swarovskin sateenkaarikristallia sydämen muodossa. Tätä kohdetta oli todella vaikea kuvata, en saanut terävää kuvaa sitten millään.

Eikä kirjoitusta ilman kissakuvaa
1067397.jpg
"syökää kalaa, syökää kalaa"  ja syöväthän ne ja suurella ruokahalulla.