Mieli on nyt vähän samanlainen kuin sää ulkona; sateinen, harmaa ja ankea,..ei kuitenkaan johdu säästä, erittäin tervetullut tämä sadejakso. Ihmisen elämä, eikä mieli ole staattinen olotila. Se on kuin vesi, aallokkoa, hitaampaa ja nopeampaa vedenliikettä.
656033.jpg
joku sitä vettä liikuttaa aina, ja syntyy allokkoa. Pientä liplatusta tai suuria aaltoja joissa on pohja....
Nuo eläimet ovat sitten ihmeellisiä... vein ruokaa kisumammalle ja samalla siivoilin huonetta, puuhani päätteksi istahdin pentulaatikon viereiselle tuolille, niinkuin aina teen siellä ollessani, seurustellakseni mamman kanssa. Mamma nuuhki ilmaa, oli jo siivotessani käynyt haistelemassa tuomani ruoka-annoksen mutta nyt lähti minua kohti kopastaan ja alkoi kihnuta jaloissani haluten silitystä. Sain silittää muutaman kerran ja meni sitten takaisin pentujensa luo.
Tuota ei ole tehnyt kuin pari kertaa; mennessään ruokakupille syömään ja toisella kerralla kävi vielä luonani kupilta tullessaankin. MUTTA nyt tuli vain luokseni kopastaan, käymättä ruokakupilla. Eläimet elävät vaistojensa varassa ja ihmisten kanssa elävät eläimet oppivat myös "lukemaan" ihmisiä, ja näyttävät tuntevan myös myötätuntoa...näin tietysti haluan uskoa a045.gif