Aika paljon nuo katit sitoo nyt, tai ainakin tuntuu siltä. Mammahan hoitaa pentunsa eikä siinä tunnu tartteevan apua. Mutta nyt on kolme hiekkalaatikkoa ja kaksi ruokapaikkaa hoidettavana, niin puuhaa on hiukka enenmmän kuin aiemmin. Saatikka sitten kun pennut ovat omilla jaloillaan, ruokakupilla ja hiekkalaatikolla...herramujee e040.gif..saan juosta koko ajan hiekkalaatikolta toiselle ja samalla täytellä ruokakippoja.
Vanhalla mammalla tuntuu olevan asenne että "ei tartte auttaa", tilkkutäkki nimittäin pyrkii mamman kammariin ja kerran laskin sen sinne mutta mamma oli toista mieltä. Lähtö tuli sekunnin murto-osassa, saatteli pikavauhtia tilkkutäkin kammarista ulos
.
685539.jpg
...tilkkutäkki turjottaa..."mun apu ei kelpaa"

Tilkkutäkki "päivystää" usein kammarin oven viereisellä tuolilla ja seuraa kammarista kuuluvia ääniä tarkkaan, menee ovelle jos pennut vinkuu. Selvästi tuntee tarvetta päästä pentuja hoitamaan, mutta mamma on toista mieltä. Muut kissat eivät niinkään osoita mitään mielenkiintoa huoneen tapahtumiin, ainoastaan silloin jos sieltä kuuluu enemmän ääniä.
Persikkaturkki kyllä on uteliaisuuttaan toisinaan ovella norkoilemassa ja valmiina livahtaman sisään, ei muista enää sitä kovakouraista häätöä pentujen syntymäaamuna.

683207.jpg
...hokasin tässä juuri että noille ipanoille pitäisi keksiä "työnimet".....ne kaikki kyllä erottaa toisistaan, mustatkin koska niillä kaikilla kolmella on erilainen valkea kuvio naamassa. a015.gif