Aina silloin tällöin pengon kangasvarastojani, ihan vaan muistuttaakseni itseäni siitä mitä tuolla ylhäällä on varastossa, ettei tule ostettua enempää kaapin täytettä.

Nytpä sitten löytyi UFO jolle keksin käyttöä välittömästi, eli kenelle sen lähetän kunhan teen sen valmiiksi. Kangaspalat kainaloon, toiseen käteen painava ompelukone ja taiteilu jyrkkiä kapeita rappuja alas.

Ompelukone; Vuonna -84 ostamani ompelukone toimii edelleen moitteetta, tosin nyt tuntui jäykältä muutaman vuoden huilaamisen jälkeen, joten kaipaisi varmaan huoltoa. Tämä kone on varmaan täys karvareuhka verrattuna nykyisiin ompelukoneisiin.

En uskalla mennä edes kattomaan, kun -95 kävin kattomassa ja meinasin ostaa täys elektronisen-automaattisen 10tonnin koneen, mutta onneksi tulin järkiini. Sitä konetta olis pitänyt sitte käyttää ihan jo tulonhankkimis mielessä.


Mulla ei ole saumuria, tällä olen silti saanut joustaviinkin kankaisiin kestävät siistit saumat. Nyt ompelen niin vähän etten saumurilla taida tehdä mitään.

Tosin tuolla ylhäällä on vinot pinot kankaita ja se saumuri voisi kuitenkin olla hyvä peli Päättämätön.....

vasemmalla erikoissaumat, alinna farkkusauma ja loput jousto. Noita en ole käyttänyt juurikaan.

Se UFO; Joskus vuosia sitten (90-luvulla?) olin ostanut tuon kankaan ja vuosituhannen vaihteessa sain ommeltua sen puolitiehen.

ompelin tämän "Forever friends" -nallepaidan joutuisasti valmiiksi, että ehdin laittamaan sen ajoissa postiin. Tämän paidan saaja on rakas pikkusisko, jolle paitapaketti lisukkeineen lähti 3-kertaiseksi onnittelupaketiksi.Tähtäsin keskimmäiseen merkkipäivään ja onnistuin.

Hellyttävät nallukat kertovat ystävyyden sanomaa Pusu