Hanni heitti valokuvahaasteella.

  1. Avaa neljäs kansio, jossa säilytät valokuviasi.
  2. Valitse neljäs kuva kansiossa, ja julkaise se blogissasi.
  3. Selitä kuva.
  4. haasta neljä bloggaajaa tekemään sama.

No huhhuh ajattelin ensin, koska minulla on valokuvia enimmäkseen isossa lipastossa irrallaan ja laatikoissa yläkerrassa, muttei juurikaan kansioissa. Sitäpaitsi minulla ei ole skanneria millä sais tavan kuvia sähköiseen muotoon (tartteepa hommata).

Kunnes tajusin että onhan minun tietsikalla kuvakansioita vaikka ja kuinka paljon. En lähtenyt virittämään massamuistia missä on vanhimmat digikuvat vaan valitsin koneella olevista kansioista nuo vaaditut.

Joten tässä se neljännen kansion neljäs kuva

Kuva otettu 3.7.07 klo:17.46

Oli alkuilta, aivan ihana aurinkoinen ja tyyni sää. Päivän touhuamiset vaihtuivat alkuillan raukeuteen, kävelin lammikon tienoilla ihaillen kaunista kesää ympärillä, sinistä taivasta ja nauttien lempeästä auringonpaisteesta. Katselin ajatuksissani lammen peilityyntä pintaa jota rikkoi vain lammen toisella laidalla oleva pieni suihkulähde, se ei kuitenkaan häirinnyt koko lammen tyyneyttä. Katselin tuoreita lumpeenlehtiä ja laskin kuinka monta niitä on ja samalla mietin milloin niiden välistä putkahtaa ensimmäinen nuppu.

Siinä katsellessani lumpeenlehtiä, sinistä kellukketta, kellallaan olevia keltaisia ankkoja huomasin miten täydellisesti lammen pinta heijastaa kuvajaiset ja jäin katsomaan niitä tarkemmin. Koin ahaa elämyksen; en ole koskaan kuvannut heijastuksia veden pinnassa.

Hain kameran ja aloin etsimen kautta tutkia kuvajaisia, valoa ja heijastuksia lammen tyynessä pinnassa.

Turha kai sanoa että noita kuvia tuli paljon ja sain todella hienoja otoksia, omasta mielestäni, joita käyn aina silloin tällöin katsomassa ja tutkimassa.

 

Sitten se vähän vaikeempi osio; haasteen eteenpäin laittaminen.

Annan tämän haasteen Täti Vihreälle, Taika Taigalle, Kissapiille ja Ilolla puutarhasta

Kaikilla aivan upeita kuvia blogeissaan, joten eiköhän heiltäkin löydy se neljäs kansio ja sieltä se neljäs kuva.