Kävin ihastelemassa Taika Taigan helmikirjontaa ja tulin kertoneeksi, että itekin olen joskus virkannut pikkuruisista helmistä käätyjä. Lupailin laittaa niistä kuvia tänne.

No kaivelemalla löysin jotain

tässä päättelemätön kääty, värit ei ihan kohdallaan. Tuollainen puna-musta-kulta on vielä jossain kätköissä, sekä violetin sävyinen, jossain kätköissä...laitan kuvaa jos löydän.

testipätkiä. Noita ohuempia, 5-6 helmen kierroksella tein paljon ja ne kaikki meni hyväntekeväisyyteen lasten ja nuorten hyväksi.

Noiden helmien tekeminen oli yllättävän nopeaa, ainoa ikävä juttu oli kun vasempaan etusormeen tuli aina syvä haava pienestä pitsinvirkkuukoukusta.

vielä noita helmiä on tallessa koska ostelin niitä aina kun kohdalle osui. Nyt hamstraan lankoja vaikkei niskat ja hartiat kestä nyt kutomista.

Noista helmistä vois vielä innostua joskus tekemään jotain. Tykkään helmitöistä ja olisi kiva kokeilla kirjailla joku vaate noilla, tarttis vaan ohjeen. Aikanaan suunnittelin kaikenlaista mutta toteuttamatta jäi ajanpuutteen vuoksi.