Jopas nyt?!? Tähän haasteeseen vastaaminen on aika uskaliasta, mutta olkoon menneeksi. Josko tällä saisin jonkun hyvälle mielelle, huomatessaan kuinka hyvin asiat ovat loppujen lopuksi.
Hanni haluaa kaivella ei ehkä niin julkaisukelpoisia asioita, saamasi pitää  s045.GIF !
Jo tossa taannoin saamiini en ole ehtinyt vielä vastaamaan (vastaan kyllä niihin) mutta tämä on helppo r020.gif mutta vähän niinkuin noin vaatii jo jonkinmoista rohkeutta.
Turhia kainostelematon, erittäin hyvä ja hauska kertoja Hannele haastoi minut kuvaamaan kotiani
"Pitää paljastaa kodistaan kohtia, jotka eivät aivan esittelykelpoisia, niin sanoakseni, siis kodin pahimmat paikat."


Luulen, että vedän pohjat tässä haasteessa s030.gif näytettäköön nyt sitten kaikessa "rappioromanttisuudessaan" nämä kohteet kodistani.
(Täähän on oikeestaan kun paskamutsin blogista)

Silvousplaiskis! Aloitetaan kierros ulko-ovelta TERVETULOA zoolandiaan!
(kaikki kohteet ovat jonkun elukan/otuksen aikaansaamia)
Täkeä tiedotus: MUISTA JOKA KUVAN KOHDALLA: REMPPA KESKEN!!!
Ensimmäiseksi sisään tulijaa kuistilla tervehtii tyrmäävä, tajun kankaalle lyövä haju (tässä kohtaa heikkohermoinen pyörtää jo pois ja toivottavasti kutsumattomat ovikellon pimputtajat), joka lähtee valkosipulista (3 sipulia pilkottuna) ja kloritesta (jyrsijä torjunta menossa)
2094631.jpg
epätoivoinen yritys estää tunkeutujat muovilla

2094635.jpg
ja mitä muovin alla onkaan....silputtua lattiaa, mattoa puuta kovalevyä kuramattoa etc.

2094643.jpg
"toinen sisäänkäynti", reikä lattian ja seinän liittymäkohdassa.
Näkyy tosi hyvin kaikki lattiakerrokset ja niihin käytetyt materiaalit!
Ja kuivaltakin ne myös näyttävät.
Ja kyllä! Näit oikein, tuossa reiän oikealla puolella tuo valkoinen
sileä kappale on valkosipulia, kuvittele se tuoksu mikä kuistilla tulee vastaan, karkoittaa jyrsijät toivottavasti (vampyyrit samalla kertaa g045.gif)
2094690.jpgkuistin lattialla on runsaasti tällaista silppua ja siivoamaan uskallan mennä vasta kun olen kunnossa ja ilmat lauhtuneet plussan puolelle. Nyt on pikkupakkannen ja pesuvesi jäätyy....


jatketaan eteisen (jätin kuvaamatta) läpi keittiöön
2094523.jpg
tässä minun "aakeen laakee" tiskipöytä...se on kokonaisuudessaan tuossa... nythän siinä näkyy peräti teräspintaakin. Sitä on älyttömän vaikea pitää siistinä.....kun on muutakin puuhaa kun puunata tiskipöytää...

Pikkuinen mikroAuunipöytä täydessä lastissa kuin kuormakamelin selkä.
Mikroa (vanha kun taivas) en juurikaan käytä mutta eihän sitä voi hävittää, jokaiseen talouteen kuuluu mikroAuuni EIKÖ?!?
2094490.jpg
joko mulla on liian vähän (vanhassa talossa ei ole säilytystilaa) kaappitilaa tai sitten liian paljon tavaraa, joka on kuitenkin KAIKKI "tarpeellista", jopa tyhjät lampun pakkaukset! Eihän sitä koskaan tiedä mitä niistä voi askarrella tai tarvita e030.gif joulukin lähestyy ja pakettitarpeita tarvitaan.


sitten siirrytään keittiöstä telkkukamarin puolelle ja katsotaan jalkoihin ettei kompastuta harppauksessa korkean kynnyksen yli
2094551.jpg
ja silmäsi kohtaavat tämmöisen näyn, kissojen raapiman lattian, joka on vain kertaalleen maalattu.

kun vihdoin nostat jo aiemmin näkemästäsi järkyttyneen häkeltyneen katseesi niin näet että tyyli jatkuu, yrität hymyillä ja sopertaa jotain kohteliasta sanottavaa kodistani mutta sanat kuivuvat huulillesi hetkessä kuin vesitippa saharan hiekassa, mutta oikeasti kauhistelet ja päivittelet näkemääsi...niin minäkin!
2094482.jpg
tämä on sitä oikeasti käytössä kulunutta ja niin muodikasta, eikös ne rispaantuneet vanhat ja kuluneet huonekalut ole kovaa huutoa? Tässä on sellainen seinä, hieno, eikö?! Näkyvissä historian havinaa ja ehtaa oikeaa retroa, 70-luvun tapettia pilkistää tuolta revityistä kohdista.

Eikä siinä vielä kaikki...
2094783.jpg
heti tuon suikaloidun kohdan vieressä näet tämän kokoonpanon.
Nämä minun kullanmurut ja varsinkin nuo pojat ovat niin vilkkaita ja energisiä, että täytyy tehdä kaikenlaisia varotoimenpiteitä.
Nämä murut hyppäävät tämän paketin päälle hypätäkseen siitä viereisen kirjahyllyn päälle ja siinä vaiheessa nuo voivat tuosta pudota.
2094870.jpg
siis tänne hypätään tuosta elektroniikkapaketin päältä

Kolme vilkasta lasta kasvattaneena on jo oppinut varautumaan kaikenlaiseen ja sitä keinot kyllä sitten keksii.
Välttääkseni noiden elektronisten laitteiden rikkoutumisen lattialle putoamisen johdosta, kekseliäs kun olen niin teippasin ne toisiinsa kiinni, että pysyvät paketissa. Harmi vaan, että yksi kissoista (Rosmo) tykkää kiskoa tuota maalarinteippiä pois noista ja taas olis aika teipata ne uudestaan paketiksi.

2094778.jpgTarkkasilmäinen näkee noiden teippien väristä että teipattu on useaan otteeseen jo aiemminkin.
..jotain kummaa tapahtui tätä kuvaa ottaessani, säädöissä tapahtui jotain ja kuvasta tuli tuollainen kaistale.
No niin, tämä oli tässä. Eiköhän tämä riitä jo järkyttämään useampaa katselijaa d030.gif


Loppukevennykseksi tarjoan jotain loiventavaa
Tunnelma- ja tuokiokuvia tämän kaiken jälkeen

2094715.jpg
Hyvältä ystävältä saatu herkän kaunis tuikkulyhty

2094625.jpg
tämä oli ihan pakko ostaa

2094501.jpg
sekä tämä, vaikea kuvattava oli mokoma valkoista uunia vasten..

2094788.jpg
tekotaljalla tungosta, on kissojen suosiossa, nyt siinä makoilee jo useampikin kissa yhtäaikaa, jotka muuten nukkuvat erillään omissa oloissaan yleensä.