Piitkän pitkästä aikaa suvussamme oli iloiset juhlat, juhlimme uutta pientä suvun jäsentä. Siskon tyttö sai pojan, siis minä olen isotäti e025.gif 

Koko lähisuku kokoontui pikkuisen mummolaan kolme viikkoa sitten juhlimaan pikkuisen nimen julkistamista n025.gif

Alex Kristian, kahden mantereen kansalainen.
1876389.jpg
Pikkuisen saavuttua mummolaan tyttäreni "kaappasi" vauvan tottuneesti syliinsä ja meni pihakeinuun syöttämään. Tyttärellä on yksi kummilapsi, jota on pallutellut ja hoitanut.

1821760.jpg
Alex Kristian tuli pojalle nimeksi, ja taas tyttären sylissä.
Sylissä pitäjiä riitti Alexille juhlien aikana, ja sainhan minäkin tietysti syliini tämän mussukan ja leperrellä kaikenlaista hömppää e025.gif

Tämä Alex katsoo hyvin tarkasti silmiin tutkivasti ja kauan, niin että siitä tutkivasta katseesta alkaa pikkuhiljaa häkeltyä. Aivan kuin aprikoisi minkähänlainen tämä ihminen  nyt oikein on, aivan samalla tavalla hänen äitinsä katseli vauvana.

Muistan yhden todella hauskan tapauksen Alexin äidin lapsuus ajalta liittyen juuri tuohon tutkivaan katseluun.
Tyttö oli jotain pari vuotias ja istuskeli sylissäni tuijottaen vakavana silmiini pitkään ja hartaasti. Näytti siltä, että kohta sanoo jotain "hienoa", ajattelin, että sanoo silmistäni jotain...ja sanoihan hän "rähmä"...hölmistyin ja sitten räjähdin nauramaan.  Tuo naurattaa minua vieläkin  c035.gif

1821743.jpg
totisena grandfather,n sylissä, toivottavasti pojasta tulee vahvasti kaksikielinen, niin että suomikin taipuu yhtä hyvin kuin amerikan englanti.

Juhlat olivat lämpimän rennot ja oli todella mukava nähdä sukulaisia iloisemmissa merkeissä. Mukava oli nähdä myös ja tutustua myös Alexin isovanhempiin rapakon takaa.
Viime aikoina ollaan kokonnuttu enemmänkin hautajaisissa ja 90v. juhlissa.

Tottuneesti Alexin vanhemmat mummien avustamina loihtivat käden käänteessä suussa sulavat amerikka-suomiherkut juhlapöytään. Päivä kului iloisen rupattelun ja päivänsankarin sylittelyn merkeissä.

Sisko oli luonut seremonian Alexia varten, joka herkisti minut ja pisti kyynelehtimään lopuksi. Kiitos ihanasta nimiäisjuhlasta!


Olihan siellä myös aika pieniä "juhlavieraita"
jotka olivat juhlissa vain hengessä mukana e030.gif
1821782.jpg
Veljen pojan ja hänen vaimonsa mukana olleet lemmikkirotat (2) pääsivät ulkoilemaan hetkeksi kuljetushäkistään ja tietysti kaikki halusivat tulla katsomaan näitä fiksuja eläimiä.

1821766.jpg
tämä rupesi ujostelemaan kameraani ja hetkeä myöhemmin työnsi päänsä omistajansa kainaloon.

1821777.jpg
Vilkkaita otuksia.
Tässä muutama päivä sitten tuli prismassa tiededokumentti rotista ja se selvitti paljon mikä rotta on ja kuinka viisas ja oppivainen se todella on. Ei mikään tyhmä eläin, siksi se on kin selviytyjä, selviytyy paremmin kuin ihminen.