Kaksi kuukautta ja monen monta puhelua tarvittiin ennen kuin jotain tapahtui, rahtiliike toimitti uuden pesukoneen viikko sitten tiistaina.
Asentajan koneelle jouduin itse hankkimaan (maahantuojan mielestä se ei kuulunut heille mutta sehän nähdään) ja se olikin melko toivotonta puuhaa.
11 puhelua jouduin soittamaan ennen kuin sain asentajan laittamaan koneen paikoilleen. Homma tyssäsi aina siihen kun ilmoitin minkä merkkisestä koneesta oli kyse.
Tässäkin liikkeessä (suurimpia) kieltäydyttiin heti kun kuulivat koneen merkin mutta lupasivat tehdä nyt poikkeuksen kun kerroin nämä juonen käänteet. Ensin tässä liikkeessä kehoitettiin soittamaan tälle "korjaajalle" jolla on huoltosopimus.
Minäpä valaisin asiaa ja vastaukseksi sain ryöpyn kauhistelua ja päivittelyä, tämän jälkeen suostuivat lähettämään asentajan.
Tämä 11 puhelun soittokierros ei ollut ihan turha vaan valaisi minulle suuresti miksi tämä pesukoneen korjaus kaikkineen on ollut sitä mitä on ollut.

1802644.jpg
tässä se uuden uutukainen pesukone vihdoin on,
tuo kone on ollut tuossa jo viikon enkä ole sitä käyttänyt....on sellainen ettei minulla koskaan ole ollut noin "hyvää" konetta, sanoi maahantuojan edustaja ylimielisesti....MISTÄ H......STA NE MUKA TIETÄÄ MILLAISIA PESUKONEITA MULLA ON OLLUT!?!?!

Olen lopen kyllästynyt tähän pesikoneralliin..... joka sisältää mitä kummallisimpia käänteitä...niistä sitten joskus ehkä lisää kun kuvotus sisuksissa helpottaa....
Mutta ei tätä vielä ole saatu päätökseen. Selvittely jatkuu vielä ........ e010.gif

Sen vaan vielä sanon etten milloinkaan tule ostamaan mitään samanmerkkistä, koska en halua olla missään tekemisissä kenenkään tuon merkin edustajan kanssa.

Saatan vaikuttaa varsin kiittämättömältä kun sain "brand new, pakasta vedetyn" pesukoneen mutta minulla on kuluttajana tiettyjä oikeuksia, jotka vastapuolen olisi otettava huomioon.