...sitä on nyt tullut enemmän kuin olisi toivonut.
Ei se mitään, tulkoon vaan kunhan lämpenisi. Kasvimaalla kaikki pintaan nousseet taimet kykkivät vaan siellä kyyryssä kylmissään, mätänevät kohta jos ei lämpene.
Ei oikein kukatkaan kukoista eikä rehoita.

Vettä kahdessa muodossa, alhaalla ja ylhäällä
1692236.jpg
keittiön ikkunan läpi kuvasin lammen pintaa jota sade rengasti

1692241.jpg
sateen jälkeen kirkastui ja taivaalle alkoi heti kertyä komeita korkeita pilviä.

1692243.jpg
kuvassa ne jotenkin latistuu pumpulipalloiksi


Tämä alkukesä tuntuu olevan täynnä pettymyksiä joidenkin asioiden suhteen, tämähän onkin vuodatuksen blogi ja nyt sitä vuodatusta on tullut ihan kerrakseen.

Vuodatusta taimista:
Tämä kukkapenkki jäi saamatta.....
59101.jpg
tähänkin liittyy sellaiset tapahtumakäänteet ja pettymys, joka sai minut päättämään etten enää ikinä tilaa mitään taimia/kukkia mistään. Taimet (lastin arvo yli 200€) olivat tullessaan niiin törkeässä kunnossa (kuvasin ne) että palautin ne välittömästi.  Rahat sain takaisin, mutta toimitusmaksua en, ainoa mitä sain oli viisi liljan sipulia ja kalliiksi nekin tulivat kun maksoin toimitusmaksun koko tilauksesta 9,50  noiden viiden sipulin saavuttua.
Millään tavalla eivät taimien toimittajan taholta halunneet hyvittää (pestä kasvojaan) tapahtunutta ja vaivan näköä (hirveä duuni viedä postiin se taimilaatikoiden paljous) joten nuo viisi liljaa tulivat minulle maksamaan 14,00 (toimitusmaksu 9,50 ja postiennakkomaksu 4,50) + sipulien hinta n. 9.00 euroa eli toimitus- ja postiennakkomaksu oli enemmän kuin tavaran hinta.
Ainoa hyvitys mitä ehdottivat oli, että seuraava tilaus toimitetaan ilman toimitusmaksua.
Ohhoh! Sanoin, että mitä luulette tilaanko teiltä enää mitään tämän jälkeen.


Tämä ei tuottanut pettymystä
1602611.jpg
tehtiin töissä kimppatilaus kahdesta postimyyntikatalogista ja toisesta tilasin tällaisen 50-luvun henkisen verhokankaan, on 5m pala joten tuosta riittää näihin ikkunoihin vaikka jokaiseen kappa. Pitkiä verhojahan en voi laittaa koska ne muuttuisivat nopeasti kiipelytelineiksi.