..episodi alkaa saada jo sellaisia muotoja, että kohta on asiaa viranomaisille, muillekin kuin kuluttaja-asiamiehelle, jolle asia lähtee käsittelyyn ensimaanantaina.
Koneeni haetaan kohta sieltä pois (jos se enää edes on siellä) vaikka poliisien voimin ja se korjataan jossain muualla ja tämä ns. korjaaja maksaa viulut.

EDIT 12.7; Niin siinä kävi kun aavistelinkin, että korjaaja vei toisin sanoen varasti pesukoneeni, konettani en tule enää saamaan takaisin, maahantuojan karu ilmoitus "se kone on menneen talven lumia" ja korvaavat kärsimäni vahingon. Uskon sen vasta kun uusi pesukone on toimitettuna tänne.
Palaan asiaan kun tiedän tarkemmin tapahtumien kulun ja paljastan kyseisen huoltoliikkeen.


Korjaaja haki 27.6 edellisenä päivänä 26.6 jo korjatun ja uudelleen hajonneen koneeni pajalleen korjaukseen ja sen jälkeen ei ole enää kuulunut mitään.
Viikon kuluttua, viime perjantaina, tuosta hakemisesta soitin ja harvinaista ihme kyllä vastasi ja sanoi ettei vikaa ole löytynyt "niissä johdoissa se varmaan se vika on, juu minä soitan sitten" sitä "sitten" ei ole vielä tullut ja kohta kaksi viikkoa on kulunut.
EI p****kele!!! Uudet osat ja valtuutettu korjaaja ei saa kuntoon!?!?!?
Ilmeisesti koneen korjaus ei kiinnosta enää pätkääkään, koska on rahat saanut ensimmäisestä korjauksesta ja tämä jatko menee hänen piikkiinsä!

Tämä kyseisen pesukonemerkin maahantuojan valtuuttama korjaaja ei nyt vastaa soittoihin, eikä eilen vastaajaan jätettämääni viestiin. Olen tässä huomannut, että alkuviikosta tätä ns. korjaajaa ei saa langanpäähän, ei sitten ilveelläkään, näin on ollut ihan alusta asti kun olen joutunut/yrittänyt asioimaan hänen kanssaan.

Taitaa olla  niin, etten pesukonettani enää näe....mutta tämä asia ei jää tähän.
Lähetin eilen täysin selventävän sähköpostin maahantuojalle (huoltopäällikölle) missä kerron mitä on tapahtunut ja minkälaista tämän korjaajan toiminta on ja mitä epäilyksiä minulla toiminnastaan on. Tuossa sähköpostissa on myös vaatimukseni ja ultimatumini asian saattamiseksi loppuun. Siinä kerron myös mitä tulee tapahtumaan jos määräaikaan mennessä asia ei ole kunnossa ja asian jatkokäsittely siirtyy kuluttaja-asiamiehelle.
JA NIIN TULEE TAPAHTUMAAN ja myös se, että vakuutusyhtiölle menee tieto asiasta ja vakuutustarkastaja saa tutkia tämän ns. korjaajan touhut koska ne ovat jo sen verran epäilyttäviä, että ties mitä hämärähommaa sieltä löytyy.
Esim. toi minulle tilalle vanhan pesukoneen jonka oli jo kuulemma myynyt ja viimeviikolla se olisi pitänyt toimittaa ostajalle...vaan eipä toimittanut koska se edelleen on täällä....onkohan se minunkin pesukoneeni löytänyt jo uuden "kodin"
..taitaakin tällä tavalla kierrättää näitä koneita ja tehdä bisnestä näillä.... tulee vaan väkisinkin tällainen mieleen....

Saadakseni jonkinlaista näkökulmaa tällaisen koneen korjaukseen soitin toiseen toisella paikkakunnalla olevaan valtuutettuun huoltoliikkeeseen ja siellä sanottiin, ettei se korjaus kestä noin kauaa, uusien osien odotusaika ja päivä kaksi niin kone on kunnossa.
Kerroin koko episodin ja hän pahoitteli kovasti, että olen joutunut tällaisen kohteeksi olisi ottanut koneeni korjaukseen mutta ei voi puuttua nyt asiaan. Kehoitti ottamaan maahantuojaan yhteyttä koska maahantuojalla on vastuu korjauksesta loppuviimein.
Piti erittäin valitettavana ja kummallisena tapahtumien kulkua ja kertoi myös, että soittoni ei ollut ensimmäinen laatuaan, että näitä samankaltaisia kyselyjä on tullut muitakin ja että tällä seudulla tuntuu olevan ongelmia näissä korjauksissa.
Kerroin myös epäilyksistäni mitä tämän korjaajan toiminta herätti ja oli samaa mieltä kanssani.

Kohtaa alkaa olla se ajankohta jolloin paljastan pesukonemerkin ja korjaajan (varsinkin korjaajan), että kaikki voivat kiertää ne kaukaa.

Maahantuojalta tuli iltapäivällä pahoitteleva vastaus ja tieto etteivät tee enää jatkossa yhteistyötä kyseisen huoltoliikkeen kanssa. Eivät ole myöskään saaneet yhteyttä tähän korjaajaan.
Ovat samaa mieltä siitä, että minun on saatava koneeni kotiin. Tässä taitaa käydä niin kuin pelkäsin, että poliisivoimin on se varmaan haettava.

Ja korjaajaa ei edelleenkään saa kiinni, ei vastaa.....alkaa todellakin vahvasti tuntua siltä, että tästä tulee poliisiasia.