...maanantaina! Tuntuu tältä  d050.gifja   n015.gif tältä!
Viisi viikkoa...oujjeeee! Ja heinäkuuksi on luvattu helteitä  f025.gif..tosin minä en lekottele noin vaan puuhastelen, missäpä muuallakaan kuin pihallani.

Ensimmäinen unikon kukka auki, se on kaaaunis
1678746.jpg
Punapäivänkakkara tekee seuraa

1678754.jpg
tuossa punapäivänkakkarassa on kolmea punaista, tässä vain kaksi näkyvissä.
Seasta pilkistää liljoja ja yksi noista liljoista on tiikerinlilja.

Kissat toista kertaa tarhassa.
Kaikki kissanmentävät aukot ovat nyt tilkitty, tosin vielä löytyi yksi rako, joka on laitettava umpeen...
1678788.jpg
...tämän veijarin takia.

1678790.jpg
Se edelleen tähyilee aukkopaikkoja ja yrittää päästä pois tuolta tarhasta, vaikka tosin on into piukassa ja riehuu riemuissaan siellä kehräten ihan koko ajan onnellisena.

1678793.jpg
tässä yritti taas tuolta valokatteen alta livahtaa, pää vain paukkui valokatetta vasten kun yritti tunkea päätään puun ja katteen välistä. Kate onkin kiinnitettävä vielä reunoilta niin, ettei anna yhtään periksi.

Rosmo kurkkii edelleen vaan tuolla ikkunalla, eikä uskalla tulla ulos, keikkui vaan tuossa ikkunalaudalla. Tänään keikkui niin, että putosi alas ja siitäkös huuto alkoi. Ei tykännyt yhtään olla maan ja ruohon kanssa kosketuksissa. Kapusi kiireen vilkkaa noita tikkaita myöten ylös ja suoraan sisälle. Myöhemmin huomasin, että pudotessaan oli   vasemman etutassun pikkurillin kynsi katkennut poikki juurta myöten ja tynkä oli veressä...oijjoijoi...ei kylläkään aristanut mitenkään tassuaan.

1678886.jpg
sitä on punaturkki tästä yrittänyt vauhdilla läpi....
verkko venynyt kun on juossut vauhdilla päin verkkoa...

1678889.jpg
...ja tässä toisesta paikasta...kauankohan tuo verkko kestää ennen kun antaa periksi???? Kyllähän tuo tarha on kissankestävä nyt mutta ei punaturkin kestävä, se vaatiikin toisen tason turvatoimet.
Tuo punaturkki on sitkeä ja sisukas...taitaa mennä verkko vaihtoon aika pian. Laitan tuota samaa mitä on tarhan yläosassa, hitsattua raudoitusverkkoa joka ei anna periksi yhtään ja on vahvaa.


Se pyörii vihdoinkin.....
1678895.jpg
...meinaan pyykinpesukone!
Eilen korjattiin ja tänään korjattiin vielä lisää, eikä siihen mennyt kuin kolme viikkoa "vaan".
En hankkinut uutta konetta, sillä selvitettyäni asiaa vakuutusyhtiöstä sieltä ykskantaan sanottiin vastaava pesukonemerkki, jonka hinta olisi ollut pohjana korvaukselle.
Tuo kone oli muutamaa satasta halvempi kuin tämä mun koneen arvo neljä vuotta sitten ja siitä korvauksesta olisi vielä vähennetty omavastuu ja 21% tuon koneen hinnasta.
Eli korvaus olisi ollut melkein +-0 ja en olisi saanut vastaavaa kuitenkaan. Tai olisin saanut mutta omalla kustannuksella, joten päätin että vanha korjataan ja selviän pelkällä omavastuulla. Pidelkää peukkuja, että pesukoneeni kestäisi nyt vielä toiset 4v.

Edit klo. 22.10: Pesukone sanoi UUDELLEEN sopimuksen irti toisen koneellisen kohdalla ilmoittaen virhekoodia 3E ......  g015.gif
            
 

g050.gifKadonneitten oravien arvoitus.
Mamma oravaa ei ole näkynyt ravintolassaan pitkään aikaan. Poikasia on pyörinyt pihalla mutta nyt ei näy enää niitäkään! Mihinkähän ne ovat joutuneet?
Toivottavasti eivät ole joutuneet täällä liikkuvien muiden kissojen ruuaksi a020.gif