Musti poika lähti kaksi viikkoa sitten leikkuulomalle. Leikattiin kaksi viikkoa sitten maanantaina ja vietti viikon toipumisloman kotonaan.
1248239.jpg
Tässä Musti vähän haikeana viikko sitten kun tuli "sairaslomansa" jälkeen tänne ja oma porukka oli häipynyt. Etsiskeli heitä naukuen aikansa ja murjotti vähän aikaa tuossa laatikossa kun ei löytänyt omaa väkeään.

Eilen Musti lähti sovitulle viikonloppulomalle kotiinsa ja matkan aikana selvisi, että kantokoppaan oli tullut vuotoa. Musti vietiin tänään päivystävälle eläinlääkärille ja selvisi että leikkaushaava oli komplisoitunut. VOI HARMI a050.gif

Täällä minä en huomannut mitään eritystä, leikki ja telmusi niinkuin ennenkin.
Pari pientä verisen sekaista lättiä löysin lattialta mutta syynä pidin hännätöntä puuhkaa, jonka peräpäätä jouduin siivoamaan oikein kunnolla, koska sinne karvojen alle jää joskus kakkapipanoita ja ne on sieltä pestävä pois. Yleensä tämän operaation jälkeen on näitä lättejä löytynyt heti sen siivousurakan jälkeen. Rosmo ja Siru ovat toipuneet ilman mitään leikkauksestaan mutta heti tarkistin kummankin leikkaushaavat ja ne olivat parantuneet hyvin.

Mustilla on nyt antibioottikuuri ja muoviränni kaulassa 10pv. ettei pääse nuolemaan
paranevia haavoja. Musti jää kotiinsa "sairaslomansa" ajaksi, koska painiminen velipojan kanssa ei ole nyt hyväksi.
Parane pian Musti a010.gif