Tämä aamu taisi olla elämäni kamalin..sain yön nukuttua hyvin mutta toisen särkylääkkeen ottamisesta oli kulunut liian pitkä aika. Ei voinut istua, ei seisoa, ei kävellä, ei kumartua (arvatkaa vessassa käynnit) ...itku pääsi, ei voinut mitään. Tietenkin silloin kaatui päälle kaikki nämä tekemättömät kotityöt. Kissat sain ruokittua kun ruokapurkit olivat pöydällä ja lautasen sain kumartumatta, mutta miten lattialle...pudotin sen ja toivoin ettei kissoista kukaan säntää juuri alle kun se lautanen osuu maahan. Toivoin että putoaa pohja edellä lattialle, toiveeni toteutui, kissojen hämmästellessä uutta ruokinta tapaa.
Katsoivat vaan minua olenko vihainen kun tollai paiskin.
Aamulla olin tietenkin ottanut ensitöikseni kipulääkkeet ja puolen päivän aikaan alkoi vasta helpottaa hiukan.
Nukun yläkerrassa ja alakerrassa minulla ei ole mitään lepopaikkaa, joten pystyssä on oltava. Tulen näppylöille kun ei voi tehdä mitään.
Muistin ne himmelihommat ja kaivoin yhden tarvikkeet esille ja suunnittelin miten sen voisin saada tehtyä seisaaltaan. Keksin, että avaan yläkaapin oven ja vetimeen laitan himmelin roikkumaan ja siinä ripustelen ne koristeet. Onnistuin, tuli hyvä mieli.
Kuin myös siitä, kun esimies soitti työasioissa ja kertoi myös, että työkaverit ovat valmiina tulemaan kantamaan puita minulle heti kun vaan ilmoitan. Torppani on puulämmitteinen.
Nuo kultaiset työkaverit! f050.gif Minua lämmitti suuresti tuo!

Alla aikaansaannokseni
                   
1141554.jpg
                       palloilla....

                    1141548.jpg
                       ...vai ilman?
Oli melkomoista säätämistä kameran kanssa, että sai edes jonkinlaisia kuvia.
Ekassa kuvassa manuaalisäädöt ja alakuvassa automaatti, eroa on. Jännä juttu kuitekin että kummassakin olis  niinkuin olevinaan oikeat sävyt?!?!?
        
1141559.jpg


                             683242jgrb1r891r.gif

Postissa tulla tupsahti tänään ensimmäinen joulupaketti......
          1141564.jpg
Pikkusiskolta tuli ihana huovutettu joulukyyhky kulkusjaloin, tämä kiinnosti kissoja tietysti. Itse tehty soma joulukortti. Nuo tontut tuossa kuoressa ovat niitä ainoita oikeita joulutonttuja, taitavat olla ruattalaisia tonttuja mutta silti. Näihin tonttuihin tutustuin lapsena ja siksi ne ovat niitä ainoita oikeita. Ne touhusivat joulukorteissa, paperisissa seinätauluissa ja pöytäliinoissa. Kyllä sisko tietää....
Niin ja tuli tuo punaisella nauhalla sidottu paketti.......mitähän siellä on?...se rapisee kun heiluttaa...avaanko?...enkö avaa?...avaanko....?!
Tiedän mitä sisko sanoisi..........
                                            790611pu603603bz.gif

No joo...jääköön arvoitukseksi..... sitten kissojen edesottamuksiin....
                   
1141507.jpg
Aika vahvoja nuo kissat....syntipukki säntäsi karkuun pelästyneenä siitä mitä sai aikaiseksi, velipoika tutkii kiinnostuneena uutta asetelmaa lattialla......

                                     462136grmx08etje.gif