786128uf1w8ek7c6.gif
Selkä prakas sitte kunnolla. Viikko sitten antoi esimakua, imuroin ja kipeytyi hiljalleen. Eilen sitten taas tartuin imuriin ja alkumetreillä tein yhden väärän liikkeen ja zinggg...selässä vihlasi niin että silmissä musteni ja jalat meinasi mennä alta.
Voi pahkuran pahkura...tätä tästä vielä puuttui.
Istuminen, liikkuminen ja pelkkä oleminen on tosi hankalaa. Pääsin omalääkärille ja sairaalahoitoa oli heti tarjoomassa, tähän parkaisin että ei onnistu. Kuka näitä kissoja olisi hoitamassa EI KUKAAN! Ei ei, ei lasarettiin. Tuli litania varoituksia ja ohjeita, nippu reseptejä sekä sairaslomaa. Tarjosi vielä kyynärsauvojakin, joista kohteliaasti kieltäydyin syyllä, että ne vaan pahentaa tilannetta, koska tulee niskat ja hartiat kipeeksi n025.gif Kehoitti vielä pyytämään kotiavustajan jos en pärjää kotona...ja minähän pärjään vaikka hampaat irvessä e060.gif...toivotaan etten joudu syömään sanojani. Syön vaan kiltisti särkynapit.
Olis pitäny viime viikolla uskoa, ettei tämä mene ohi kolmessa päivässä.
Tuskein taival oli ajaa pari kilometriä terkkariin, joka ikinen pienikin töyssy ja nyppylä asfaltissa vihloi selkää. Samoilla kipuiluilla vielä piti käydä apteekista hakemassa pillerit. Kauppaankin oli kenkattava kissoille ruokaa ostamaan ja jotain itsellekin.
Heti kotiin päästyäni olin ihan puhki ja otin yhden pillerin uudesta satsista, nyt sitä söis vaikka kymmenen kun tää kipu vaan helpottaisi. Hiukan on jo helpottanut, että pystyy sentään istumaan jotenkin.

                     1138541.jpg
kaiken pahan alku ja juuri..vanha imuri joka toimii mutta on jo vähän paikattu kun on käytössä kulunut. Suulake hajosi ja roudarinteippi pitää suulakkeen koossa, tosin on sen vuoksi nahkea liikuteltava ja varmaan siksi ruoto ei sitten tykännyt koko touhusta.
Pitäsköhän ostaa uusi????

                     1138548.jpg
seuraus; nappia kolmea eri sorttia..joten eikun nappia huuleen 3-4 kertaa päivässä ja joulujahvalla kurkusta alas, eiköhän ala tokenemaan ja olis jo jonkinlaisessa kunnossa jouluna. Se vaan riepoo, että kaikki jää nyt tekemättä. On vaan hissuteltava ja tylsistyttävä.

Kissat olivat ihmeissään kun parahtelin ja ähkyin mutta äkkiä totesivat ettei tuolla taida mitään hätää ollakaan, tollanen kummallinen se taitaa olla aina
      
1138492.jpg
poski vaan vesikattilan kylkeen ja unta pollaan hellan jälkilämmössä.....

                               685147rrd207j82n.gif

Tämä veitikka se saa kissoihin liikettä ilmestyessään lintujen ruokapaikalle...
1138480.jpg
Tämä kurre on pyörinyt täällä ja ruokkisin sitäkin mutta täytyy keksiä sille oma ruokapaikka....kunhan tässä pääsee kunnolla jaloilleen.....

                      
                            137944vgy5ivovl3.gif


Tuollainen testikin tuli tehtyä...minä olen sitten ROSOLLI! Minä tykkään rosollista
mutta nyt ei hypitä tonttu-ukkojen tahtiin......

            

Joulupöydän persoonasi: rosolli

Sinussapa onkin tulkittavaa: olet luonteeltasi jokapaikanhöylä tai –liisa. Innostut usein ja paljon, mutta kääntöpuolena kyllästyt uusiinkin asioihin nopeasti ja riennät kohti seuraavaa uutta. Mutta älä lue tuota huonona asiana – on hyvä, että maailmassa on kaltaisiasi ihmisiä, jotka vievät kehitystä eteenpäin.

Olet tärkeä meille muille, koska näytät suuntaa uuteen. Tee se avoimin ja rohkein mielin.

Joululauluksi sinulle sopii "Hei tonttu-ukot hyppikää".

Ohjeesi: rosolli