...tämä komea, kiiltävä turkkinen kaveri ja tuttuhan se onkin967821.jpg
Hän on Musti Hymy-Rymyn velipoika, koiramaisen käytöksensä vuoksi sai nimensä uudessa perheessään...noutaa heitetyn lelun ja tuo jalkoihin niinkuin Mustit tekee d060.gif
724215.jpg
tämä pikkukaveriahan se Musti on, entinen Mursu-Rusetti...
750543.jpg
Voi mikä vauva!! lapsuuskuvia "kaukaa kaukaa" kolmen kuukauden takaa
967827.jpg
tutulla paikalla köllöttelee. On poika kasvanut kokoa ja siitä tulee vielä iso komea komea kollipoika. Musti on hiukan isompi kuin Hymy-Rymy. Matsia on jo otettu niinkuin veljesten kuuluukin....
967872.jpg
ottaa nyt noistakin selvää kumpi on kumpi....
967835.jpg
tämä tuoli on tuttu ja tässä minä makailen niinkuin ennenkin....
967861.jpg
mitä häh?
967831.jpg
"on minulla tuollainen hieno lepokori pehmikkeineen mutta kokeilkoot nyt nuo muut sitä minkälaista siinä on maata"
967865.jpg
"täytyy tuolle entiselle emännälle velmuilla ja samalla lähetän tässä omalle perheelle ja Emmalle terveisiä, että tälleen täällä, täällä on riehukavereita"

Musti (Mursu) on väliaikaisesti syntymäkodissaan hoidossa, perheessään ilmaantuneen perheenjäsenen sairauden pahenemisen vuoksi.

Ja mitäpä se Hymy-Rymy sitten on taas keksinyt....
967807.jpg
..no niin, muovipussit ovat vaarallisia pienille lapsille ja yhtä vaarallisia pienille kissoille.... MITEN IHMEESSÄ se on päässyt kiinni solmittuun muovipussiin?????
Kuulin keittiöön sinnikästä rapinaa ja miukumista, tämän minä sitten löysin pentuhuoneesta.
Sain vähän aikaa selvitellä, että miten se oli sinne oikein päässyt. Luulin, että siitä oli tullut Houdini tai taikuri. Selvisihän se; oli repinyt pussin kylkeen juuri ja juuri kissan mentävän aukon ja eikös siitä sitten pitänyt mennä pussiin mutta ulospa ei enää osannut tulla, apua piti huudella. muut pennut ihmettelivät pussin vierellä omituista pussin sisältöä. No niin, opetus oli että ei pidä jättää edes suljettua muovipussia penska kissan ulottuville.

Vielä pari ruskakuvaa
967888.jpg
villiviiniin ilmestynyt tummempia sävyjä
967891.jpg