Eilen sitten koitti se haikea päivä jolloin sisarusten tiet erosivat. Saara typykkä lähti uuteen kotiinsa....
Viimeiset kuvat Saarasta täällä....
906667.jpg
Saara söpöliini, pirtsakka pipana valloitti ison punaisen kollini sydämen
ja ne telmivätkin yhdessä jahdaten vuoronperään toisiaan. Punakollin silmä kirkastui aina kun Saara ilmestyi näköpiiriin ja ralli alkoi välittömästi. Vintin rappuun juostiin tuhatta ja sataa. Punapaita ei hurmiossaan osannut kovassa vauhdissa varoa edes seinää, vaan törmäsi ovenpielus seinään vauhdilla, niin että paikat tärisi, se ei vauhtia hillinnyt.
Mutta tärkein kaikista kuitenkin oli Hymy-veli...
906679.jpg
"minä yritän tässä nyt vielä poseerata, vaikka veli häslää tässä
kun tuo emäntäkin vielä näyttää ottavan minusta kuvia, miksiköhän?"....
906675.jpg
"ei se nyt hellitä, yritän kuitenkin katsoa kameraan, että tulisi edes jonkinlaisia kuvia"
906686.jpg
"ei se nyt jätä rauhaan, paras ruveta leikkiin mukaan"
906682.jpg
"et sinä tule nyt tänne kun meillä on kuvaussessio meneillään"
906703.jpg
"jotain kummallista täällä nyt on ilmassa...paras mennä velipojan kanssa tänne koppaan turvaan ja otan sitä vielä kaulasta kiinni, ollaan täällä koko päivä"

Niin nämä kaksi nököttivät kaulakkain puolesta päivästä siihen saakka, kun iltapäivällä Saaran uusi perhe tuli sitä hakemaan.
Naukumatta tyttö ei lähtenyt. Tosin Saara on kova juttelemaan.

Mitenkäs sitten Hymy-veli......906738.jpg
heti Saaran lähdettyä Hymy kapusi luokseni todella surullisen ja onnettoman näköisenä, tuli syliini seuraamaan mitä teen.
Alkoi käsi vasen käsi väsymään poikaa pidellessä ja toisella yritin kirjoittaa, eihän siitä mitään tullut ja laskin tuohon läppärin viereen, jonne se onneksi asettui tuuletus aukon kohdalle makaamaan. Siinä oli ihanan lämmintä. Tästä työskentelystä tässä läppärillä ei tahdo tulla mitään, koska poika pyrkii läppärin näppäimille koko ajan ja mulla on vasen käsi varattuna sitten sen pitelemiseen.
906757.jpg
"minä olen surullinen pieni kissa; ei oo mamia ei siskoa ei oo...."
Ei hätää olenhan minä tässä.
906759.jpg
Kaikki isot kissat (paitsi komentaja) yrittävät lohdutella pientä, käyvät nuolemassa milloin on aloillaan. Jopa iso kollipoika huoli viereensa heti siskon lähdettyä, nuoli pontevasti apaattista pentua etutassujensa välissä. Hymy-poika ikävissään yritti kovasti mennä kollipojan nisälle imemään ja se sieti sitä yritystä jonkin aikaa kunnes loukkaantuneena moisesta lähti toiselle tuolille makaamaan.
Tästä tapahtumasta tuli otettua vain videokuvaa.....harmi