Aika on rientänyt taas pikavauhtia ja ensimmäinen loman jälkeinen työviikko on  takana...kyllä väsyttää. Loman aikana tuli valvottua aikaiseen...klo 2 asti melkein joka yö. Normaali rytmiin siirtyminen ei meinaa millään onnistua. Puuhaa piisaa työpäivän jälkeen, varsinkin tuon kisuperheen kanssa. Ruokkimiset ja hiekkalaatikoiden siivoukset. Seurustellakin kisuperheen kanssa täytyy, että pennut kesyyntyisivät ja mammalla olisi muutakin seuraa kuin riekkuvat ja riehuvat penskat. Mamma kaipaa selvästi muutakin seuraa kuin pentunsa mutta ei tule huoneesta pois oven ollessa auki, eikä laske sinne näitä muita kissoja. Pientä tutustumista on tapahtunut, kun olen pitänyt ovea auki, siinä ovat silmitelleet puolin ja toisin. Tänään kuitenkin antoi taas äkkilähdöt tilkkutäkille, joka rauhallisesti seuraili ovella pentujen touhuja. Se siitä sitten taas d015.gif..... olkoon siellä, enkä minä jouda koko aikaa istumaan seuraneitinä.
772929.jpg
hymy-poika tutkimusretkellä keittiössä ja suuren mielenkiinnon kohteena
772936.jpg
"no voi sun...nyt se meni mun säkkiin" punaturkki tykkää laatikoista ja pusseista. Tämä tyhjä iso kissanhiekkasäkki on nykyisin sen lempi piilopaikka. Hymy näyttää tykkäävän  siitä myös... (niinkuin kaikki kissat tykkää hämyisistä ahtaista paikoista)
772938.jpg
hui kauhistus..kertoo pikkukisun ilme
Punaturkki täyttää koko säkin siellä maatessaan mutta Hymyllä on tilaa yllinkyllin...

Ja sitten taas kukkiin a025.gif...
654204.jpg772945.jpg
hiukan enemmän on kukkia ruusubegoniassa ja avautuneet kukat ovat pysyneet kiinni. Ainoastaan kova tuuli on irrottanut 4 kukkaa. Ilmeisesti puolivarjoinen rappu on sille mitä sopivin oleskelu paikka, näyttää viihtyvän.
772952.jpg
kukan voimakas punainen hehku ja samettinen pinta aiheuttaa sen että siitä on vaikea saada terävää kuvaa.
772966.jpg772961.jpg
Whisky-ruusu tarjoo kohtsillään paukun m025.gif
772979.jpg773027.jpg
kaksi valkeaa kukkivaa...toinen kukkapenkissä ja toinen kasvimaalla
772988.jpg773022.jpg
harsokukka on näiden ruiskukkien kanssa kasvimaan koristuksena
772955.jpg
lähemmin tarkasteltuani ruukussa kasvavan liljan kukkia, huomasin noiden punaisten pilkkujen olevankin nystyröitä.
772975.jpg
marjat alkavat kypsyä pensaissa, ja se tietää sitä että töitten jälkeen on oltava puskissa niitä keräämässä, hyttysten syötävänä s030.gif..täytyy sytytellä muutama hyttyskierukka seuraksi...
Viime vuonna ei lintuja näkynyt täällä verottamassa marjasatoa, vaan nyt saa olla hakkaamassa ikkunoihin koko ajan kun harakat piirittää mun marjapuskia. Tarttee virittää niitä cd-levyjä roikkumaan puskien yläpuolelle. Tosin niistä ei ollut mitään apua mansikoitten suojelussa, muuta kuin sen yhden mansikan pelastamiseksi. Sieltä on nokittu jokainen puoliraaka mansikka.