...kissanpennuista meinaan, niiden kellistellessä selällään olen voinut tehdä havaintoja. Ovat kohta 3 viikkosia ja vipeltävät terhakkaasti ympäri koppaa pyllähdellen selälleen tämän tästä, sätkivät kuin koppakuoriaiset, koska masu on niin pullea että jaloilleen hankala päästä a040.gif Syliin en ole voinut ottaa vieläkään mutta hipaisemaan olen  päässyt pari kertaaa115.gif. Mamma on ollut tuolloin hotkimassa (se todella hotkii) ruokaansa ja kun oli selin koppaan, niin silloin pääsin hivuttamaan käteni vaivihkaa  koppaan. Ihanan pehmoisia ja pörröisiä!!!! Ääntäkään pennut eivät päästäneet vaikka hiplasin niitä, ihan kuin ne olisivat olleet juonessa mukana  g050.gif. Kovasti ovat jo kiinnostuneita tulemaan kopasta pois mutta laidat on niin korkeat ja liukkaat  että sieltä ei noin pienet vielä pääse.  Tulevat minua kohti kun juttelen niille ja yrittävät  kiivetä laitaa pitkin ylös, onnistumatta.  Kopan reunalla oleva fleecehuopa vaan kelautuu pienten tassujen voimasta koppaan.  Laidoilla oleva huovan reuna  alkaakin olla jo kokonaisuudessaan  kopan  puolella kiipeily yritysten jäljiltä. 706635.jpg
....kuva viikon takainen koska nykyisin vaikea saada kunnon kuvia. Kamera ei tietenkään ole joka kerta mukana kun sinne menen ja kun haen niin asetelma on jo toinen.
Tuo kirjava tuolla mammansa etutassun takana taitaa olla tyttö, on niin syötävän suloinen nyt kun simmut on auki ja ihmettelee niillä maailmaa. Annoin nimeksi Söde, nimi varmaan muuttuu kun pääsee omaan kotiin sitten joskus.  Tuo musta, joka on kirjavan vieressä nenässä musta täplä, on poika ja nimeksi annoin Hymy, siksi että sen mahan alla takajalkojen välissä on valkea puolikuun muotoinen säännöllinen laikku, aivan kuin hymysuu. Tuo musta, joka on nisällä taitaa olla tyttö. Sillä on aivan ihanan sulonen ja sievä naama. Nimeä en ole vielä keksinyt tuolle söpöläiselle. Tuo musta pentu tuossa vasemmassa alanurkassa on vielä selvittämättä mikä on pentujaan... ei ole sattunut kellahtamaan selälleen sopivasti läsnä ollessani. Varmaahan ei ole ennenkuin saapi pallerot käsiin ja kunnolla katsottua mitä hännän alla on.

Tuo mamma ei ole mikään sievistelijä syödessään, eikä myöskään hiekkalaatikolla. Ruokansa hotkii purematta, hampaita käyttää vaan ruuan lappamiseen kitusiin. Ja hiekkalaatikolla ruoppaa niin vietävästi, että huoneen lattialla on metrien säteellä kasoittain kuiviketta. Brutaali ja ronski mamma tavoiltaan.
Tuossa pari päivää sitten ostin 11 silakkaa ja vein sitten mammalle 6, ajattelin että on sitten kala-ateriaa pariksi tunniksi. MITÄ VIELÄ..se vetäsi valehtelematta alle viiden minuutin ne 6 silakkaa kitusiinsa ja vieläpä purematta! En ollut uskoa silmiäni kun se nielaisi ensimmäisen silakan kokonaisena. Äimistellessäni se hotki samaan tahtiin loputkin 5 silakkaa. Vähän aikaa nieleskeli urakkansa päätteksi ja painui pentuja nuolemaan tyytyväisenä. Selvästi se oli ähky täynnä ja aloin vähän syytellä itteeni tyhmyydestä, että vein niin monta silakkaa kerralla. Seurailin tilannetta ja parin tunnin päästä se halusi lisää ruokaa n055.gif