Silmät tirrillään tässä pitää vielä kirjotella, kissat vaativat tuossa huomiota kun ovat jäänet vähän vähemmälle paijjaamiselle. Eivät millään kai voi käsittää että kotona minä olen mutten ole tavoitettavissa. Häärään vaan tämän läpyskän kanssa. No aluksi tämä vaati aikaa opetella näitä kiemuroita mutta nyt osaan jopa liittää kuvia tänne höysteeksi. Kiitos Tant Grönin hyvien neuvojen! Eiköhän tämä tästä lähde...

näytiksi yksi kuva:

580422.jpg

Siiri tuli kurkistamaan että mitäs täällä oikein touhutaan...

580387.jpg
aurinko paistaa niin ihanasti ja narsissit ovat sotilaallisessa rivissä
(laitoinpa toisenkin kuvan että jää kuvio päähän... :)

580368.jpg
nostovirtauksia hakevat kurjet.. (kolmaskin)

580399.jpg
(neljäskin, ei meillä lasketa)
tässä harvinainen kuva koska lauma yhdessä, kasvisaterialla
tappeluhan siitä loppujen lopuksi tuli kun siiri ei enää sietänyt nelliä vierellään ja lähtö tuli.
Nuo heinät on sitten kaikki jo syöty.

Todellakin kissat ovat olleet vähän apaattisia kun en ole nyt ehtinyt huomioimaan heitä, täytyypä korjata asia ja hakea huisku kaapista...

Vähän harmittaa kun en ole päässyt pihan kimppuun vaikka on ollut tosi hyvät ilmat, mutta jos vaikka ensiviikolla yrittäisi. Oksasilput pitää laittaa marjapuskien alle. Niitä kasoja onkin pitkin pihaa. Nyt kun marjapuskat on kalkittu ja silppu päälle niin ei rikkaruohot kasva.
Se todella mainio vehje se silppuri (murskaava) koska sillä saa kaikki risut ja rangat pieniksi  ja hyötykäyttöön. Niitä oksia ja risuja kyllä tulee pihasta kun on vanhoja pensaita ja puita.
Erittäin mukava asia on se että tässä pihapiirissä häärää yksi orava, on kai tottunut jo minuun koska ei lähde karkuun puunoksalta vaan jatkaa käpyjen syöntiä.

Sitten harmittaa vähän sekin etten voi nyt kuunnella ämyrit täysillä rokkia koska isot kajarit on poissa käytöstä rempan takia, mutta eiköhän sekin asia korjaannu nyt viikonloppuna. Nyt ois ellanen fiilis että pitäis päästellä höyryjä ja saada energiaa musiikista. Hommasin juuri Brian Setzerin DVD,n japanin konsertista ja cd, n samalla musiikilla, esiintyy siinä ison swing orkesterin kanssa ja se toimii. Erittäin vetävää musiikkia. Kyllä rokkabilly sopii hyvin yhteen swingbändin kanssa. Niin jos sattuu tykkäämään ko. musiikista.